BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54
HABER /  SPOR

Fenerbahçe'den flaş Yusuf Emre Baran hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi, Almanya’da Aalen forması giyen 19 yaşındaki Yusuf Emre Baran’ın transfer etmek için harekete geçti.

Abone ol

Son olarak Okan Turp ve Mikail Maden’i renklerine bağlayarak geleceğe yatırım yapmaya devam eden Fenerbahçe, bir transfer daha imza atıyor.  Avrupa’da genç ve gelecek vaat eden futbolcuları bir bir toplayan sarı lacivertli takım, şimdi de Almanya’da Aalen forması giyen Yusuf Emre Baran’ın peşine düştü. 19 yaşındaki oyuncunun menajeriyle birlikte İstanbul’a davet edildiği öğrenildi.

3 Yılda 2 Kez Gol Kralı Oldu

Stuttgart alt yapısında yetiştikten sonra Aalen’e giden, fakat Stuttgart’ın yeniden transfer etmek istediği Yusuf Emre Baran için Fenerbahçe devreye girerken, orta sahada 6-8 ve 10 numarada oynamayı başarabilen yeteneğin son 3 yılda 2 kez gol kralı olması sarı laciverti kulübün dikkatini çekti.

İki Ayağını da Kullanabiliyor

Türkiye Genç Milli Takımlarda görev alan Yusuf Baran her iki ayağını kullanırken, oyuncunun güçlü fiziğinin yanı sıra uzaktan şutlarının çok etkili olması Fenerbahçe scoutlarının ilgisini çekmiş durumda.