Fenerbahçe'de Mohamed Salah bombası! Eski yöneticiden itiraf, gözler Aziz Yıldırım'da
Fenerbahçe'de 8 yıl sonra yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım dönemi resmen başlarken, dünyaca ünlü yıldız için transfer itirafı geldi.
Fenerbahçe'de haftalardır süren tarihi olağanüstü genel kurul heyecanı sona erdi. 8 yıl aradan sonra sarı-lacivertli kulüpte yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım dönemi resmen başlarken, büyük bir sevinç yaşayan taraftarların gözü şimdiden transfer piyasasına ve Kadıköy'e gelecek dünya yıldızlarına çevrildi.
Seçim sürecinde Sadettin Saran yönetiminde Futboldan Sorumlu yönetici olarak görev yapan Ertan Torunoğulları'nın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.
İngiliz devi Liverpool ile yollarını ayıran Mısırlı süperstar Mohamed Salah ile daha önce görüşmeler yürüttüklerini itiraf eden Torunoğulları, çok çarpıcı detaylar verdi.
Salah ile yaptıkları görüşmelerin son derece olumlu geçtiğini belirten Torunoğulları, süreci şu sözlerle anlattı: "Kendisi Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakıyordu. Bizimle yaptığı görüşmeler de son derece olumluydu. Maaşına kadar pek çok konuda kendisiyle anlaşma zemini oluşturmuştuk.