BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,24
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcu belli oldu

Fenerbahçe Kulübü'nün, bir futbolcu ve bir sağlık heyeti çalışanında koronavirüs bulgularına rastlandığını açıklamasının ardından test sonucunun pozitif çıkan futbolcunun Max Kruse olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe'de corona virüs şoku devam ediyor. Fenerbahçe Beko’da tüm oyuncular, teknik ekip ve yöneticiler teste girerken, idari menajer Cenk Renda’nın corona virüs testi pozitif çıkmıştı. Futbol takımında bir oyuncu ve bir sağlık personelinde covid-19 bulgularına rastlandı ancak Sarı lacivertli futbolcunun kim olduğunu açıklanmadı.

Testi pozitif çıkan Max Kruse
Edilen bilgiye göre Fenerbahçe'de corona virüs bulgularına rastlanan isim Alman futbolcu Max Kruse. Yıldız futbolcu tedavisi yapılması için hastaneye sevk edildi. 



Fenerbahçe şu açıklamayı yapmıştı:

"Futbol A Takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip koronavirüs (COVID-19) bulgularına rastlanmıştır.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, dünkü Korona testinde takımı yalnız bırakmadı.


Kruse neler demişti

Salgın nedeniyle çalışmalarına evinden devam ettiğini belirten Kruse, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; "Kulüp katı kurallar koydu. Önlemler alındı. 10 gün boyunca İstanbul'dan hiçbir yere gitmemize izin vermiyorlar. Şu anda Almanya'ya dönemem. Almanya'ya gidersem, tekrar Türkiye'ye dönemem çünkü 17 Nisan'a kadar tüm Avrupa ülkelerine giriş yasağı var. Bu yüzden önce burada kalıyorum ve mevcut durumdan en iyi şekilde yararlanacağım" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Messi Ronaldo ve diğer yıldızlardan Koronavirüs için 1'er milyon Euro bağış
Foto Galeri Messi Ronaldo ve diğer yıldızlardan Koronavirüs için 1'er milyon Euro bağış Galeriye Gözat