BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.437,37
HABER /  SPOR

Fenerbahçede isyan başladı

Gençlerbirliği deplasmanında puansız ayrılan Fenerbahçe'de isyan başladı! Ali Koç maç sonrası acı tabloyu ortaya koydu ve şunları söyledi;

Abone ol

Sarı lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi Ali Koç, maç sonrasında yaptığı açıklamada oynanan oyunu sert bir dille eleştirdi ve şunları söyledi:

"Bu oyunla şampiyonluk yarışı zor. Tünelin ucundaki ışık azalıyor. Gençlerbirliği hak ettiği bir galibiyet aldı, biz de hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Seyircilerimize teşekkür ediyoruz ama onları üzdük. Bir an önce toparlanmamız lazım. Ruhumuzu kazanmamız lazım. Ruhumuzla oynayıp kaybettiğimiz zaman zaten sorun yok."

Fenerbahçe'de hedef isim haline gelen teknik direktör Luis Aragones hakkında da açıklamalarda bulunan Koç, "Sezon sonunda oturup, bu işin muhasebesini yapacağız" diyerek deneyimli teknik adama mesaj gönderdi.

ARAGONES HALA İDDİALI

Ali Koç böyle konuşurken maç sonrası açıklama yapan Luis Aragones, bu yenilgiye rağmen şampiyonluk şanslarının devam ettiğini söyledi.

Karşılaşma sonrasında basın toplantısına katılan Aragones, ''Faul sonrasında çarpmadan gelen bir toptan gol yedik. Rakip golden sonra boş alanlar buldu. Biz ortadan giremedik. Oyunu kanatlara yaymaya çalıştık, bunda da başarılı olamadık'' dedi.

Maçta 1-0 geriye düştükten sonra rakibin pozisyonlar bulduğuna dikkati çeken Aragones, ''Biz gol için saldırınca kalemizde pozisyonlar oldu. Defansta problem yaşadığımızı sanmıyorum. Ancak 1-0'dan sonra defansta hatalar yapmış olabiliriz. Çarpıp giren golden sonra 5-6 adamla saldırdık ve defans güvenliğini bıraktık'' diye konuştu.

Aragones, 19 Mayıs Stadı'ndaki suni çimle ilgili bir soruyu ise, ''Bu sahada daha önce 3 kez oynadık. Ne şartta olduğunu biliyorduk. Daha önce gelip antrenman yapmamızı gerektirecek bir durum yoktu'' şeklinde cevapladı.