BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,16
ALTIN 2.323,52
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe BB Erzurumspor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Ersun Yanal yönetimindeki ilk maçına çıkan Fenerbahçe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kaldı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Fenerbahçe, 48 ve 90+2'de yediği gollerle 1 puana razı oldu. Bu sonuçla iki takım da puanını 15'e yükseltirken BB Erzurumspor 16, Fenerbahçe ise 17. sırada kaldı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla Fenerbahçe yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile çıktığı ilk karşılaşmadan beraberlikle ayrılmış oldu.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, sarı-lacivertli takımın başında bin 676 gün sonra resmi maça çıktı. Yanal ilk resmi sınavını 57. yaş gününde verirken geçen hafta Akhisarspor'a 3-0 kaybeden takımın ilk 11'ine göre kadroda 2 değişiklik yaptı. Sarı lacivertliler sahaya Harun, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif, Mehmet Ekici, Ayew, Valbuena, Slimani 11'ile çıktı.

Konuk ekip Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise sahada Sehic, Tolga, Egemen, Lokman, Leo, Scuk, Kone, Erhan, Taylan, Özer, Sunu ilk 11'i ile yer aldı.

Fenerbahçe Kadıköy'de konuk BB Erzurumspor karşısında maça çok etkili başladı. Slimani karşılaşmanın ilk 10 dakikasında iki kez golle burun buruna geldi ancak Cezayirli oyuncunun iki vuruşu da üstten auta gitti.

Sarı lacivertliler aradığı golü karşılaşmanın 18. dakikasında Isla'nın pasında Ayew'in kafa vuruşuyla buldu ve mücadelede 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe 27. dakikada da Skrtel'in attığı golle aradaki farkı 2'ye çıkardı. Mücadelenin ilk yarısı 2-0'lık Fenerbahçe üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına BB Erzurumspor golle başladı. 48. dakikada Emrah Başsan topu ağlarla buluşturdu ve farkı 1'e indirdi. Golden sonra BB Erzurumspor oyuna dengeyi getirirken Fenerbahçe yakaladığı kontra ataklarla rakip kalede etkili oldu.

BB Erzurumspor karşılaşmanın uzatma dakikalarında THY ile bulduğu golle 2-2'lik eşitliği yakalarken karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ekipler sahadan birer puanla ayrıldı.

FENERBAHÇE: 2 - 2 :BB ERZURUMSPOR

STAT: Ülker
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

FENERBAHÇE: Harun Tekin, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Mehmet Ekici (Dk. 68 Benzia), Eljif Elmas, Ayew (Dk. 88 Reyes), Valbuena (Dk. 72 Barış Alıcı), Slimani

BB ERZURUMSPOR: Sehic, Tolga, Egemen, Lokman, Leo, Scuk, Kone (Dk. 46 İbrahim), Taylan, Özer (Dk. 46 Emrah Başsan), Erhan (Dk. 82 Thy), Sunu

GOLLER: Dk. 18 Ayew, Dk. 27 Skrtel (Fenerbahçe) - Dk. 48 Emrah Başsan, Dk. 90+2 Thy (BB Erzurumspor)

SARI KARTLAR: Lokman, Egemen (BB Erzurumspor)

Erzurum 1 puan aldı: Fenerbahçe küme hattında kaldı!