BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe-Arsenal karşılaşması hangi kanalda yayımlanacak?

Türkiye bu akşamki Fenerbahçe-Arsenal maçını heyecanla bekliyor. Fenerbahçe İstanbul'da oynanacak maçta Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için İngiltere'deki 2. maç öncesi avantajlı bir skor arayışına çıktı. Fenerbahçe-Arsenal karşlıaşması 21.45'te başlıyor.

Abone ol

Türkiye bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Arsenal karşılaşmasını dört gözle bekliyor. Fenerbahçe İstanbul'da oynanacak karşılaşmada Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için İngiltere'deki 2. maç öncesi avantajlı bir skor arayışına çıktı. En çok merak edilen konulardan bazıları ise şu şekilde; Fenerbahçe Arsenal karşılaşmasını hangi kanal yayınlayacak ve maç saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe Arsenal karşılaşması hangi kanalda saat kaçta yayımlanacak? Merak edilen konular cevapları işte söyle; karşılaşma 21.45'te başlayacak ve D smart'tan yayımlanacak. Fenerbahçe Arsenal karşılaşmasına ilişkin tüm detaylar maç maç başladığı andan itibaren dakika dakika İnternethaber aracılığı ile siz değerli okurlarımızla paylaşılacak. İşte Fenerbahçe Arsenal karşılaşması hangi kanalda saat kaçta yayımlanacak? Tüm detaylar aşağıda bulunmaktadır.

Fenerbahçe'nin bu önemli Arsenal maçı öncesi aklı bir yandan da CAS'taki duruşmalarda olacak.

Fenerbahçe'nin İstanbul Şükrü Saracoğlu stadında yapılacak Şampiyonlar Ligi eleme maçında rakibi Arsenal karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor.

Volkan, Mehmet Topus, Yobo, Bruno Alves, Kadlec, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Sow ve Emenike..

Tekrar hatırlatmakta fayda var; Fenerbahçe Arsenal maçı saat 21.45'te başlayacak ve D SMART'tan canlı yayınlanacak.

Rakip Arsenal'in ise Fenerbahçe karşısına Szcezny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Walcott, Podolski, Cazorla ve Giroud 11'i ile çıkması bekleniyor.

Saat 21.45'te başlayacak ve D smart'tan naklen yayınlanacak Fenerbahçe Arsenal maçına ilişkin tüm detayları maçtan önce ve sonra internethaber.com spor sayfalarında bulabilirsiniz.