BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.439,01
HABER /  SPOR

Fener, Kezmana sahip çıktı

Fenerbahçe Kulübü, Ankaraspor maçında kaçırdığı penaltı sonrası eleştiriler alan Sırp futbolcusu Kezman’a destek verdi.

Abone ol

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, kaçırdığı penaltının ardından Kezman aleyhine, basında yoğun bir yıpratma çabası olduğunun gözlemlendiği belirtilerek,

"Kezman gibi, santrfor mevkinde oynayan pek çok önemli futbolcunun kariyerinde, kaçırılan penaltılar bulunmaktadır. Kezman, dünyada penaltı kaçıran ilk ve tek santrfor olmadığı gibi sonuncu da olmayacaktır.

KEZMAN BU TAKIMIN SANTRFORUDUR

Kezman, takımımızın santrforudur. Bugüne kadar takımımızın elde ettiği önemli başarılara, attığı ve attırdığı gollerle katkıda bulunmuş ve takımımızın bugün bulunduğu liderlik koltuğuna ulaşması sürecinde terini akıtmış, sakatlanmış, emek sarf etmiş bir futbolcumuzdur" denildi.

TAKIMIMIZ HALEN LİDER

Ligde kazanılan puanların, takımın tüm bireylerinin katkılarıyla elde edildiği, kaybedilen puanların da tüm takım bireylerinin ortak hatalarının bir sonucu olduğu vurgulanan açıklamada, daha sonra şu görüşlere yer verildi:

"Ankaraspor maçında kaybedilen puanlar son derece önemlidir, ancak takımımız halen liderdir ve Ankaraspor maçı öncesinde olduğu gibi, kalan tüm maçlarını kazanması halinde ligi şampiyon olarak tamamlayacaktır.

BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ

Bugün birlik beraberlik günüdür. Tüm futbolcularımız, birbirleriyle dayanışma halinde ve tek vücut olarak, ortak amaçları olan şampiyonluk hedefine kilitlenmiş şekilde, gelecek maçlara hazırlanmaktadır.

HEP DESTEK TAM DESTEK

Teknik ekibimiz ve tüm yönetimimiz onların arkasındadır ve başarıya ulaşacaklarından hiçbir şekilde tereddüt etmemektedir. Bugün, taraftarlarımızın da takımımıza ’hep destek, tam destek’ sloganına uygun şekilde, devam eden şampiyonluk yarışında destek olmasının zamanıdır. Takımımız liderdir ve geri kalan maçlarında tüm rakiplerini yenecek güçtedir.

TARAFTARIMIZ UYANIK OLSUN

Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarlarımızı, santrforumuz Kezman ekseninde yapılan olumsuz haberlere karşı uyanık olmaya davet ediyoruz. Bu tip haberlerin, takımımızın birlik ve beraberliğine zarar vermeye yönelik olduğunu hatırlatıyor ve bunların sadece rakiplerimizi mutlu edeceğinin unutulmaması gerektiğini belirtiyor, değerli basınımızın, şampiyonluğa yürüdüğümüz bugünlerde, oyuncularımızı hedef alan yayınlardan kaçınmasını arzu ediyoruz."