BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Fener Kasımpaşaya bileniyor

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Abone ol

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Ligde Konyaspor ile deplasmanda yaptığı maçın ardından dünü izinli geçiren sarı-lacivertliler, Kasımpaşa maçı için ilk çalışmasını bu akşam gerçekleştirdi. Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra'daki tesislerde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sarı-lacivertliler, ısınma ve ikişerli pas çalışmalarının ardından çift kale maç yaptı.

Kaleciler, çift kale maç öncesinde antrenör Murat Öztürk yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Bu arada, antrenmanın başında, takımın toplu halde koştuğu sırada sahayı sulayan fıskiye sistemine ayağı takılan Semih, kalabalığın arasında yere düştü. Semih yerde kalınca doktoru yanlarına çağıran futbolcular, daha sonra takım arkadaşlarının durumunun önemli olmadığını görünce olayı espri boyutuna taşıdı. Futbolcuların yanına kadar gelen takım doktoru daha sonra saha kenarına geri döndü.

DENİZ KOŞU YAPTI

Zico'dan izin alarak İspanya'ya giden Roberto Carlos'un yanı sıra, dizinde ağrısı olan Deivid antrenmana katılmazken, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren ve çalışmalarını uzun süredir takımdan ayrı, kendisi için özel hazırlanan program çerçevesinde sürdüren Deniz, bugün de takımdan ayrı koşuya çıktı.

Kulüp doktoru Piyer Arzuman, bir ara basın mensuplarının yanına gelerek, Deniz ile ilgili medyada yer alan bir haberi anımsatarak, ''Futbol hayatı bitmiş gibi görünüyor mu?'' dedi. Arzuman, Deniz ile ilgili gerekli açıklamayı FB TV'ye yapacağını bildirdi.

ALEX VE KEZMAN, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Antrenmanı izleyen ve Saklıbahçe Eğitim Kurumları'ndan gelen öğrenciler, çalışma sonunda kaptan Alex ve Kezman ile buluştu.

İki futbolcuya verilen çiçeğin ardından öğrenciler, Alex ve Kezman ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

SON 2 ANTRENMAN BASINA KAPALI

Sarı-lacivertliler, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarından itibaren basına kapalı sürdürecek.

Sarı-lacivertli ekip, 21 Mart Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Kasımpaşa ile yapacağı maç öncesi son 2 antrenmanını basına kapalı gerçekleştirecek.