BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.309,79
HABER /  SPOR

Fener intikam peşinde mi?

Aragones'e yapılan ahlaksız teklif, Fener'i harekete geçirdi. İddialara göre kulüp yeni bir planla Valencia'dan fena intikam alacak!

Abone ol Valencia'nın Aragones'e "Fener'i bırak bize gel" diyerek yaptığı ahlaksız teklifin ardından Fenerbahçe hakkında bir ilginç iddia daha ortaya atıldı !..

Valencia'nın renklerine katmak için uğraştığı Eto'o dün Özbekistan'da yaptığı açıklama ile Fenerbahçe'den teklif aldığını ve bunu düşüneceğini söylemişti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "40 milyon Euro maliyeti var, alamayız. Ama hediye etmek isteyen olursa hayır demeyiz" şeklindeki sözlerinden kısa süre sonra Kamerunlu yıldızın yaptığı açıklama akıllara "Fenerbahçe Valencia'dan intikam almak için fiyat mı yükseltiyor?" sorusunu getirmişti.

ÖNCE ETO'O ŞİMDİ DE ALBELDA
Eto'o iddiası gündemdeki yerini korurken bu kez de Marca gazetesinin Albelda hakkındaki iddiası gündeme geldi. Marca, Fenerbahçe'nin Valencia'da oynayan orta saha oyuncusu David Albelda ile ilgilendiğini iddia etti. Albelda'yı teknik direktör Aragones'in istediği ileri sürülüp, Fenerbahçe'nin bonservis ücreti ödemeden bu futbolcuyu almak istediği ve Albelda'ya sezon başına 2 milyon Avro teklifinde bulunacağı yazıldı.

KULÜBÜ MAHKEMEYE VERMİŞTİ
Albelda ile Valencia arasında yaşananlar futbol dünyasında az görülür cinsten olaylardı. Geçen seneye kadar takım kaptanı olan Albelda, teknik direktör Koeman tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Hollandalı teknik adam Canizares ve Angulo'yu da Albelda ile beraber kadro dışı bırakmıştı.

Albelda bunun üzerine sözleşmesinin feshedilmesini istedi ama Valencia yönetimi buna yanaşmadı. Albelda da bunu üzerine Valencia'yı mahkemeye verdi. Albelda, Valencia'nın kendisine onarılamaz zararlar verdiği için 60 milyon euro istemişti. Heyet, ilk duruşmada Albelda'nın takım arkadaşlarını tanık olarak mahkemeye davet etmişti.

KOEMAN GİTTİ, KADROYA GİRDİ...
Albelda kendisini kadro dışı bırakan Koeman'ın görevden ayrılmasının ve bu koltuğa Voro'nun oturmasının ardından tekrar takıma döndü ve kadroya girdi. Ancak Albelda'nın Valencia ile bağlarını kopartmakta kararlı olduğu, konratını fesh etmek için günlerdir yöneticilerle görüştüğü ancak hala sonuç alınamadığı da sızan haber arasında.

G.SARAY DA İSTEMİŞTİ
David Albelda geçen sezon devre arasında Galatasaray'ın da transfer gündemine girmişti