BIST 9.698
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.431,30
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçeli taraftardan duygulu mektup

Taraftar Samandıra'da takıma Fenerbahçe formasının kutsallığını anlatan bir mektup dağıttı, işte o mektup..

Abone ol

Dün Fenerbahçe'nin Samandıra'daki tesislerine giden bir taraftar, futbolcular ve teknik heyete duygulu dakikalar yaşattı.

Tüm Fenerbahçe taraftar grupları adına futbolculara duygusal bir mektup dağıtan antu.com sitesi yöneticisi Serkan Yakın, futbolcularla da tek tek konuşup, fotoğraf çektirerek onlardan şampiyonluk sözü istedi. Ziyarette, sarı-lacivertli taraftarların isteklerini ve beklentilerini dile getiren bir mektup; İngilizce, Portekizce ve Fransızca'ya çevrilerek tüm futbolculara dağıtıldı.

'ARTIK HATA YAPMAMALIYIZ'

Yaşanan bu sahneler teknik heyet ve futbolcuları duygulandırırken, görüşme sonrası futbolcularıyla bir araya gelen Aykut Kocaman, şampiyon olabilmek için playoff'a kadar Galatasaray'la puan farkını en aza indirmeleri gerektiğini söyledi. Bu zor dönemde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine değinen Kocaman "Artık hata yapmamalıyız. Taraftarımız her şartta desteğini gösteriyor. Onların yüzünü kara çıkarmayalım" diyerek futbolcularına uyarılarda bulundu.

İŞTE O MEKTUP

Sen ki, bizce dünya üzerindeki en kutsal formayı giyme şansına sahip, imrenilerek bakılan küçük bir azınlıktan birisin. O kutsal çubuklu formayı terinle ıslattığın için bizim için dünyanın en iyi futbolcususun. Geçen yıl zorluklara aşarak, bileğinin hakkıyla, alın terinle şampiyon oldun. Ancak bu şampiyonluğa leke sürmeye çalışılmakta, emeğin çalınmak istenmektedir. Şanlı tarihimizin hiçbir döneminde bu kadar karanlık bir dönem yaşamadık. Sen bu sebeple tarihte hiç bir F.Bahçe sporcusunun yüklenmediği ağır bir sorumluluk yüklenmek zorunda kaldın. Şampiyonluğunu elinden çalmak, lekelemek isteyenlere karşı vereceğin en iyi cevap bu yıl da şampiyon olmandır. Alacağın şampiyonluk, emeğini çalmak için uzanan kirli ellerin sahiplerine atacağın en şiddetli tokat olacaktır. Bu yüzden sorumluluğun büyük. Allah yardımcın olsun ve utandırmasın... Yapman gereken çubuklu formanın hakkını vererek size inananları gururlandırmaktır. Zafer inananlarındır... EN BÜYÜK FENERBAHÇE.