BIST 9.679
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,71
HABER /  SPOR

F.Bahçe ile Beşiktaş birbirine girdi

Fenerbahçe ile Beşiktaş birbirine girdi. Bizim ne amcamız ne de akrabamız var diyen Uslu'ya Beşiktaş'tan jet yanıt geldi.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Çaykur Rizespor'u yenerek lider Fenerbahçe ile puan farkını 4'e indirmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, ''Şu anda iki kupanın ucundan tutmuş durumdayız'' dedi.

Erdoğan, yaptığı açıklamada, daha önceki beyanatlarında söyledikleri gibi puan farkını düşürdüklerini ifade ederek, ''Gerek şampiyonluğa inanışımız, gerekse fikstürün lehimize oluşu itibariyle Çaykur Rizespor maçını kazanarak yavaş yavaş puan farkını indireceğimiz inancı içindeydik. İnancımızın ilkinin gerçekleşmiş olması bizi mutlu kıldı'' diye konuştu.

Bundan sonraki maçlarda puan kaybetmeden yollarına devam edeceklerini kaydeden Levent Erdoğan, ''Puan mücadelesinde arzulanan oyunun ortaya koyulamaması bizi ümitsizliğe düşürmüyor. Fark kapandıkça, heyecanı da üzerimizden atarak seyri güzel futbolu da sergileyerek sonuca ulaşmaya çalışacağız'' dedi.

Şampiyonlukta iddialı olacaklarını çok önceden düşündüklerini vurgulayan Erdoğan, şunları söyledi: ''Biz bunları düşünüyorduk. Başkalarının düşündüğü gibi kötü şeyler hayal ederek değil, takımımızın oturmaya başlaması, fikstürün lehimize oluşu ve oyuncuların form durumunun artması nedeniyle bunları düşünüyorduk. Taraftarlarımızın, yönetici ve sporcularımızın şampiyonluğa inanması, şampiyonluğu yakalayabileceklerini düşünmeleri bizi başarıya götürcektir. Yolumuza devam ediyoruz. Güvencemiz bunlardır.''

''NE AMCAMIZ, NE HALAMIZ, NE DE DAYIMIZ VAR''
Levent Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun ''Ne amcamız ne de akrabamız var'' şeklindeki açıklamaları konusunda ise, ''Bizim ne amcamız ne halamız ne de dayımız var'' dedi.

Güvencelerinin taraftar ve futbolcular olduğunu dile getiren Erdoğan, ''Fenerbahçe gibi değerli bir kulübün iyi bir yöneticisinin bu şekilde konuşması, herhalde o anki heyecanından ve takımının puan kaybetmesinden kaynaklanmıştır diye değerlendiriyoruz. Bizim güvendiğimiz ne amcamız ne halamız ne de dayımız var. Güvendiğimiz taraftarlarımız ve sporcularımız var. Önümüzde açık yol var. Bunlara güvenerek şampiyon olacağımız inancındayız. Oyuncularımız bu inancı boşa çıkarmayacak'' şeklinde konuştu.
''HAKEM BAŞARILI MAÇ YÖNETTİ
Asbaşkan Erdoğan, dünkü maçta Çaykur Rizesporlular'ın tepkisini çeken hakem Aytekin Durmaz'ın iyi bir yönetim gösterdiğini savundu.
Çaykur Rizespor'un iyi oynadığını vurgulayan Erdoğan, ''Bana göre hakem iyi bir maç yönetti. Çaykur Rizespor iyi oynadı ama netice alamadı. Çaykur Rizesporlular'ın bunun verdiği sıkıntıyla bazı sözler söylediklerini düşünüyoruz. Bunun dışında hakemin iyi bir yönetim tarzı gösterdiğine inanıyoruz'' dedi.

FENERBAHÇE MAÇI
Erdoğan, Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile yapacakları ilk maç konusunda ise, ''Bu kupa senelerdir Fenerbahçe'ye nasip olmuyor. Bunu dikkate alarak gülen taraf olacağımıza inanıyorum. Takımımızın form durumuna bakarak ve heyecanı göz önüne alarak kupayı alacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.