BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.307,15
HABER /  SPOR

Fatih Karagümrük yıldız futbolcu için harekete geçti! Pirlo bizzat görüşecek

Fatih Karagümrük, transfer arayışlarına başladı. Bonservisi Juventus'ta bulunan dünyaca ünlü futbolcu Aaron Ramsey için harekete geçen Karagümrük, İtalyan ekibinde birlikte çalıştığı Galli futbolcuyu kadrosuna katmak için Pirlo'nun bizzat görüşeceğini belirtti.

Abone ol

Andrea Pirlo'yu takımın başına getiren Fatih Karagümrük, transferde de ses getirmeye hazırlanıyor. İstanbul ekibi, dünyaca ünlü orta saha Aaron Ramsey'i renklerine bağlamak için harekete geçti.

Ramsey kiralık olarak Karagümrük'e gidebilir
Fanatik'in Daily Record'dan aktardığı habere göre Andrea Pirlo, Juventus'ta birlikte çalıştığı Galli orta saha Aaron Ramsey'i kadrosunda görmek istiyor. İtalyan hocanın bu transfer için bizzat devreye gireceği belirtildi. Geçen sezonun ikinci yarısını Rangers'ta kiralık olarak geçiren Ramsey'nin kiralık olarak Karagümrük'e transfer olabileceği belirtilirken, Cardiff City'nin de oyuncuyla yakından ilgilendiği iddia edildi.

Aaron Ramsey
Aaron Ramsey

Bağlantımı bazı oyuncuları buraya getirmek için kullanabilirim"
Haberin detaylarında Pirlo'nun Karagümrük'ün başına geçmesi sonrası dile getirdiği "Şanslıydım çünkü önemli kulüplerde oynadım ve umarım bağlantılarımı, bazı oyuncuları buraya getirmek için kullanabilirim." sözlerine atıfta bulunarak, İtalyan teknik adamın yıldız futbolcunun performansını geliştirebileceğinin altı çizildi. Rangers'taki kiralık döneminde sakatlığı nedeniyle yalnuıcza 5 lig maçına çıkabilen 31 yaşındaki orta saha, İskoç ekibinin UEFA Avrupa Ligi finalinde son penaltı atışını kaçırmıştı.