BIST 9.052
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.296,28
HABER /  MEDYA

Fatih dizisi ne zaman başlıyor birinci bölümde büyük şok!

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Mehmed: Bir Cihan Fatihi ne zaman başlıyor Fatih dizisi birinci bölüm fragmanı. Kanal D'de başlayacak olan Mehmed: Bir Cihan Fatihi birinci bölümde büyük şok yaşadı. Mehmed: Bir Cihan Fatihi ile ilgili bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Mehmed: Bir Cihan Fatihi ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi. 2018 yılında ekrana gelmesi planlanan Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nde büyük şok yaşandı. Mehmed: Bir Cihan Fatihi birinci bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Kanal D, 2018 yılına damgasını vuracak “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisi için geri sayıma başladı. Fatih Sultan Mehmet’i Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı iddialı proje, ocak ayında ekranda olacak. Dizi tutkunları, Kanal D’nin iddialı projesi “Mehmed Bir Cihan Fatihi”ni büyük merak ve heyecanla bekliyor. Fatih Sultan Mehmet’e hayat veren Kenan İmirzalıoğlu’nun diziden yansıyan ilk görüntüleri, bu merakı daha da perçinledi. Ünlü oyuncunun Osmanlı tuğralı yüzüğüyle yer aldığı dizinin ilk afişi de sosyal medyada büyük ilgi çekti.

DİZİNİN BİRİNCİ BÖLÜMÜNDE KRİZ ÇIKTI

Ocak ayında yayınlanması planlanan Fatih Sultan Mehmet'in hayatının anlatılacağı Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde yönetmen krizi yaşanıyor. Yapımcı şirket O 3 Medya ile yönetmen Altan Dönmez arasında yaşanan sorun dizinin çekilen ilk bölümünün çöp olmasına sebep oldu. İlk bölümün beğenilmemesi, 2 milyon TL'lik emeğin de boşa çıkmasına sebep oldu. Cevdet Mercan ile anlaşılan dizide sete 3 haftalık ara verilirken, ilk bölüm senaryosu ise baştan yazılmaya başlandı.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ BİRİNCİ BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin afişinin yayınlanmasıyla birlikte izleyiciler merakla dizinin birinci bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Kanal D'ye baktığımız zaman ise dizinin birinci bölüm fragmanının henüz yayınlanmadığını görüyoruz.

İDDİALI OYUNCU KADROSU

Çekimlerine geçen ay başlanan “Mehmed Bir Cihan Fatihi”, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam’ın rol aldığı dizinin ocak ayında yayına başlaması planlanıyor.