BIST 9.916
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.432,05
HABER /  GÜNCEL

Facianın eşiğinden dönüldü

Çorum’da kontrolden çıkan çekici üç ağaca çarpıp, kaldırıma çıktıktan sonra durabildi.<br/>Kaza, Buharaevler Mahallesi’nde meydana geldi. İd...

Abone ol

Çorum’da kontrolden çıkan çekici üç ağaca çarpıp, kaldırıma çıktıktan sonra durabildi.
Kaza, Buharaevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde seyir halinde olan Mustafa Ö. yönetimindeki 19 UD 530 plakalı çekici, sürücüsünün dikkatini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulmaya başlayan çekici yol kenarında bulunan ağaçlara çarptıktan sonra kaldırıma çıkarak cadde üzerindeki otobüs durağına çarpmadan son anda kurtularak durabildi. Kazanın meydana geldiği saatte şehir içi otobüs seferlerinin olmayışı olası bir faciayı önledi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada cadde üzerindeki iki ağaç kökünden sökülürken, bir ağaç da kırıldı. Kazada ayrıca yol kenarındaki bir işletmenin reklam tabelası da bulunduğu yerden düştü.
Kazanın ardından yaşadığı şokla olay yerinden kaçan sürücüyü polis ekipleri kısa bir sürede bularak gözaltına aldı. Yaklaşık 2 saat trafiğe kapatılan cadde, devrilen ağaçlar ve çekicinin olay yerinden kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)