BIST 9.538
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.486,27
HABER /  MAGAZİN

Ezgi Avcı kaç yaşında aslen nereli sevgilisi kim?

Survivor'da tanınan ve kısa sürede sempatik tavırları ile sevilen Ezgi Avcı kimdir, kaç yaşında ve şimdi ne yapıyor soruları merak edildi. Set Ekstra programı ile ekranlara tekrar dönen Ezgi Avcı 23 yaşında ve aslen İstanbullu. Peki Ezgi Avcı'nın sevgilisi var mı, kim?

Abone ol

Ezgi Avcı Survivor'da tanınan ve kısa sürede güzelliği ve sempatik tavırları ile dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Şu sıralar ara verdiği ekran macerasına Set Ekstra programı ile dönen Ezgi Avcı daha 23 yaşında ve aslen İstanbullu. 2013 Miss Turkey'de 3. olan Ezgi Avcı güzelliği ile de tescilli. 

EZGİ AVCI KİMDİR: Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.


Ezgi Avcı, yurtdışı danışmanlığı yapmak istiyor bu sebepten kendi şirketini kurmayı planlıyor.

2013 seneninde Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan isimlerden birisi olan Ezgi Avcı, yarışmayı üçüncü olarak bitirmiş ve o dönem pek çok yapımcının da ilgisini çekmiştir. Müsabaka sonrasında bir müddet manken ve model olarak çalışmalar yapan başarılı isim, eğitimine devam etmek üzere Türkiye'den ayrılmış, ABD'ye gittiğinde Florida'da işletme eğitimi almıştır.

Eğitimini bitirdikten sonra tekrar Türkiye'ye dönen Ezgi Avcı, başarılı bir kariyere sahip olmasına ve model olarak başarılı çalışmalar yapmasına rağmen aldığı eğitim nedeniyle, ülke dışı danışmanlığı yapmak üzere kendi şirketini kurma isteği taşıyor. Fiziksel bilgilerine ait 1.80'lik boy uzunluna sahip olan ve 57 kilogram ağırlığında olan Ezgi Avcı, Survivor 2016'da en dikkat çeken yarışmacılardan biri olmuştu.

SET EKSTRA İLE EKRANA DÖNÜYOR: KANAL D’de, sevilen yapımlar hakkında merak edilen her konunun yanıt bulacağı bir program başlıyor.

Dizilerin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı ve ekran yüzlerinden özel haberler “Set Ekstra” ile ekrana taşınacak. Ezgi Avcı’nın sunacağı program, cumartesi ve pazar günleri izleyiciyle buluşacak.