BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  RAMAZAN

Eygi'den Ramazan bombardımanı

Milli Gazete yazarı Eygi, Ramazan ayında yaşanacaklarla ilgili muhafazakar kesimi topa tuttu.

Abone ol

Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi, yaklaşan Ramazan öncesi muhafazakar kesime yönelik sert eleştiriler yöneltti.

"Bakalım bu Ramazanda yine lüks, içkili, fuhuşlu mekanlarda papazlı patrikli zangoçlu iftar ziyafetleri verilecek mi?" diye soran Eygi, "Yatsı ve teravih namazı vakinde yine Şeriata aykırı Ramazan eğlenceleri, şenlikleri, etkinlikleri yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Sözde dindarlar kadın erkek karışık eğlenecekler" diye eleştirilerine devam etti.

BİLDİK TARTIŞMALAR YAPILACAK!


"Ramazanda, hiç şüphe yok, şu bir takım aşırı reformcular yine eski teranelerini terennüm edecek" diyen Eygi, "İslam’da teravih namazı yoktur… İmsak vakti güneş doğuncaya kadardır… Cumanın ön sünneti, son sünnetleri ve zuhr-i âhir namazı kılınmasın… Fıkha lüzum yoktur, herkes kendi kafasına göre Kur’andan öğrensin İslamı…" tartışmalarının tekrar başlayacağını savundu.

ŞERİATA AYKIRI RAMAZAN EĞLENCELERİ OLACAK!


Geçen yıl biraz da olsa azalan "lüks, içkili, fuhuşlu mekanlarda papazlı patrikli zangoçlu iftar ziyafetleri verilecek mi?" diye soran Eygi, "Yatsı ve teravih namazı vakinde yine Şeriata aykırı Ramazan eğlenceleri, şenlikleri, etkinlikleri yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın." diye kesin kanaat bildirdi. "İslam ve Şeriat düşmanı gazeteler ve tv’ler o biçim dinî yayınlar yapacak" diyerek medyadaki Ramazan yayınlarını da topa tutan Eygi'nin Ramazan eleştirilerinden bazıları şöyle:

İÇKİLİ FUHUŞLU OTELLERDE ÇALGIL ÇENGİLİ İFTARLAR

- Sözde dindarlar kadın erkek karışık eğlenecekler..
- İftarlarda parası olanlar israf edip tıkınacak. Ramazanın başında tartılacak, 100 kilo, sonunda tartılacak 105 kilo…
- Belediyelerin iftar çadırlarının kapılarındaki yaftalara “Bu akşamki iftarı Zengin zade Zengin Hacı Filan bey veriyor” yazılacak.
- Lüks içkili fuhuşlu otelin bir tarafında zengin Müslümanlar alaturka çalgıların ve muganniyelerin eşliğinde Şeddadî yemekler yerken, diğer bir salonda masonik ziyafetler verilecek.