BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
MEDYA

Evleneceksen Gel İrem'in seksi dansı damat adayını kızdırdı!

Star Tv'de yayınlanan Evleneceksen Gel isimli izdivaç programında İrem'in dans etmesinden rahatsız olan damat adayı canlı yayında tepkisini dile getirmek isteyince olanlar oldu.

Evleneceksen Gel programında izleyenler için Ömür ile birlikte sürpriz hazırlayan İrem, damat adayını kızdırdı.









Evleneceksen Gel programında damat adaylarından Ömür'ün Orha Gencebay'ın seslendirdiği 'Dünya Dönüyor Dönecek' şarkısını okuduğu programda gelin adayı İrem ise Ömür'ün canlı performansına dans ederek eşlik etti. Herkesin birlikteliklerini resmiyete dökmesini beklediği sırada böyle bir şov yapılmasına sinirlenen damat adayı Hüseyin Bey İrem'e kızdı.









'Burası dalga geçme yeri değil!'









'Canlı yayında kaç gündür sürpriz var, sürpriz var deniliyor. Burası dalga geçme programı mı? Dalga geçtiler bizimle! Burada ya nişan, ya teklif açıklanmasını bekliyorduk. İrem Hanım siz de dalga geçiyorsunuz. Burada başkalarının zamanını çalıyorsunuz!Lütfen dalga geçmeyin. İnsanların ne duygusuyla oynayın ne zamanını çalın!' diyen damat adayına ilk tepki ise Seda Sayan ile Uğur Arslan'dan geldi. Sunucular; 'Dalga geçmiyorlar. Ne güzel renk kattılar programa. Sanat bu.Dalga değil.' şeklinde konuşarak taliplerini bekleyen adayları savundular.

Sitene Ekle