BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,17
HABER /  DÜNYA

Eve giren güvercin hayatlarını değiştirdi

ABD'de evine giren güvercinin verdiği plan ailenin hayatını değiştirdi

Abone ol

ABD’nin New York kentinde yaşayan iş kadını Debra Cohen yoğun iş temposuyla boğuşurken hamile olduğunu öğrendi ve kızı doğduktan sonra işten ayrıldı.

GÜVERCİNLE HAYATI DEĞİŞTİ

Para sıkıntısı çekmeye başlayan Cohen eşi ve kızıyla Long Island bölgesinde ucuz bir eve taşındı. Bir gün evlerine bir güvercin girdi.

Güvercini dışarı çıkarmayı bir türlü beceremeyen Cohen’ler yardım çağırnak zorunda kaldı

Sonraki günlerde de aynı güvercin evlerine bacadan girmeye devam edince çift kendilerine yardımcı olması için farklı insanları aramaya başladı. Yardımcı ekibe ödedikleri ücretten rahatsız olduklarını fark ettiği an Cohen yaşadıkları yerde bir hizmet boşluğu olduğunu keşfetti.

5 BİN DOLARLIK KREDİYLE 5 MİLYON DOLARLIK ŞİRKET

Tamirat, dekorasyon ya da “evden hayvan çıkarma” işleri yapan bir şirket olmadığını tespit eden Cohen hemen kolları sıvadı. Eşi Charles’ın emeklilik planından 5000 dolarlık kredi çeken Cohen “Hizmet Yollama Servisi” şirketi kurdu. Boya, dekorasyon, tamirat gibi işler yapan çevredeki en iyi yerleri araştıran Cohen bu şirketleri müşterilere yönlendirmek için komisyon almaya başladı. Kısa sürede şirketinin ismini duyurmayı başaran Cohen bugün 5 milyon dolarlık br şirkete sahip. Internet gazetesi Huffington Post’a konuşan ve ikinci çocuğuna hamile olan Cohen “Hayattaki ilk hedefim iyi bir anne olabilmek” dedi