BIST 9.544
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.489,57
HABER /  GÜNCEL

Et ve et ürünleri markası artık mantı da üretecek!

Et ve et ürünleriyle marketlerdeki raflarda yerini alan Beşler , mantı işine girdi. Beşler bunun için 23 yıldır gıda sektöründe bulunan Aneda ile güçlerini birleştirdi.

Abone ol

'Beşler İnciana Mantı' isminde karar kılan iki şirket, anlaşmalarını imzaladı. Beşler Sucuk Yöneticisi Yılmaz Buldu yaptığı açıklamada Beşler sucuğun kurulumundan bahsetti.

Buldu, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"1945'ten bu yana kırmızı et ve et ürünleri sektöründe faaliyetini sürdüren şirketimiz, Türkiye'nin en köklü ulusal markalarından biri haline geldi. Beşler, kendi sektöründe ilk altın madalyalı sucuk ödülüne layık görülmüş;ilk ''pişme sucuk'', ''fermente sucuk'' ve ilk "vakum ambalajlı sucuk" gibi inovatif ürünleri Türkiye'de tüketicileri ile buluşturmuştur."

"Sucuk başta olmak üzere şarküteri ürünlerinde şüphesiz en bilindik markalarından birisi olan Beşler, 2011 yılı ikinci yarısında İstanbul ili Silivri ilçesinde; Türkiye ve Ortadoğu'nun en büyük fabrika yatırımına başlamış; 40 bin m2 alan üzerine 30 bin m2 kapalı alandan oluşan, hijyen koşulları ve teknolojik altyapı açısından örnek olacak şekilde, 40 milyon dolar (USD) yatırım bedeliyle 2014 yılı Ağustos ayında yatırımını tamamlayarak faaliyete geçirmiştir." dedi.