BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01
GÜNCEL

Estetikten burnu çürüdü! Son halini görenler inanamadı

Barbie adamın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Olmadığı ameliyat kalmayan barbie adam lakaplı Brezilyalı uçuş görevlisinin estetik ameliyat yüzünden burnu çürüdü.

Sosyal medyada "Barbie adam" ya da "Ken" adıyla fenomen olan Brezilyalı bir uçuş görevlisi geçtiğimiz günlerde estetik operasyon sebebiyle kabus yaşadı.


Estetik operasyonlar genelde kadınların ilgi alanı gibi gözükse de, erkekler de özellikle son dönemlerde istedikleri görünüme kavuşmak için sıklıkla bıçak altına yatabiliyor. Sosyal medyada "Barbie adam" ya da "Ken" adıyla fenomen olan Brezilyalı bir uçuş görevlisi geçtiğimiz günlerde estetik operasyon sebebiyle kabus yaşadı.



İstediği görünüme kavuşabilmek için 400.000 doları gözden çıkaran Barbie adam lakaplı Rodrigo Alves, defalarca bıçak altına yattı. Fakat burnu konusunda sıkıntı yaşayan Rodrigo Alves, defalarca burun ameliyatı olunca sonuç kaçınılmaz oldu. Önce burnunda çukur oluşan Alves, sosyal medyada görüntüsünü takipçileriyle paylaştıktan sonra kısa süre içinde burnu çürümeye başladı. 



Alves, aynaya bakamaz hale gelince apar topar hastaneye kaldırıldı. 32 yaşındaki talihsiz adam, şimdi İspanya'da tedavi altında. Doktorlarının söylediğine göre 42 farklı operasyon geçiren burnun artık tamamen plastik maddeye dönüştüğü ve vücudunun bu durumu kabul etmedi.



Hastanedeki fotoğraflarıyla düştüğü kötü durumu ortaya koyan Alves, 2 gün önce yaptığı bir paylaşımla iyi olduğunun mesajını verdi. Ancak burnu çürümekten kurtarılamayan Alves'e artık yeni bir yapay burun takılmıştı. Doğal burun fonksiyonlarını yerine getiremeyen bu burnun sürekli bakım görmesi gerektiğini belirten doktorlar, estetik operasyonlar konusunda gençleri uyarıyorlar.


Alves ise son halinden memnun görünüyor...

Sitene Ekle
Etiketler