BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Esra Erol doğum yaptı oğlunun son fotoğrafları

Esra Erol doğum yaptı mı diye merak eden sevenleri mutlu haberi aldı. Peki Esra Erol'un oğlunun adı ne oldu? İşte hastaneden ilk fotoğrafları.

Abone ol

Esra Erol haftasonu doğum yaptı ve ikinci kez anne oldu. Bir erkek çocuğu dünyaya getiren Esra Erol, oğluna Ömer adını verdi. Esra Erol'un ilk oğlunun adı ise İdris Ali'ydi. Esra Erol'un eşi Ali Özbir bebeğin son fotoğraflarını paylaştı.

İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Esra Erol özel bir hastanede saat 10.47’de doğum yaptı. 53 cm boyunda ve 3 kilo 260 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe ünlü sunucu Ömer Erol ismini verdi. Esra Erol ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

ESRA EROL DOĞUM YAPTI YENİ FOTOĞRAFLARI

Esra Erol ilk oğlu İdris Ali ve eşi Ali Özbir ile birlikte instagram hesabından bebeği Ömer'in bu fotoğrafını paylaştı.

ESRA EROL VE BEBEĞİNİN İLK RESMİ

Esra Erol doğum yaptıktan sonra sevenlerine haberi ilk olarak eşi Ali Özbir verdi. Ali Özbir Ömer Erol'un sağlık durumu, boyuyla ilgili bir bilgi notunu instagram hesabından bu şekilde paylaştı.

Esra Erol'un bebeği Ömer Erol'un hastaneden paylaşılan ilk fotoğrafı da aşağıdaki resim oldu. Ali Özbir bakım odasına alınan oğlu Ömer'i izlerken çekilen fotoğrafı takipçilerine yolladı.

ESRA EROL'UN HASTANEDEKİ DOĞUM ODASI

Esra Erol doğum odasının fotoğraflarını da merak edenlere sundu. Esra Erol'un baş ucunda eşi Ali Özbir ve ilk oğlu İdris Ali ile olan resmi yer aldı.

Esra Erol doğum yaptı, Esra Erolun bebeği, Esra Erol ilk görüntüsü, Esra Erol doğum, Esra Erol veda etti, Esra Erol Ömer Bebek

TALİHİSİZ BİR HAMİLELİK YAŞAMIŞTI

Esra Erol hatırlanacağı gibi daha önce talihsiz bir hamilelik yaşamış ve bebeğini kucağına alamadan kaybetmişti. Bu kez sağlıklı bir doğum yapan ünlü sunucu, cuma günü programında izleyicilerine veda etmiş ve dualarını istemişti.

Duygusal anların yaşandığı programın finalinde Esra Erol şu sözlerle veda etti;

-"Hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum. Duanızı eksik etmeyin çünkü çok ihtiyacım var. Ben gidiyorum allaha emanet olun!"

ESRA EROL'UN PROGRAMINI KİM SUNACAK?

Esra Erol doğum iznindeyken evlilik programını Nilgün Belgün sunacak. Bugünden itibaren ünlü tiyatrocu Esra Erol'un koltuğunda yer alacak.