BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,73
HABER /  MEDYA

Esra Erol Adana doğumevi yeni skandal Reşit Ongun çıldırdı

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un sunduğu programda Adana doğumevi skandalları devam ediyor. 34 yıldır kendi ailesini arayan Reşit Ongun birçok gerçeği ortaya çıkardı. Peki Adana doğumevi skandalı ne Reşit Ongun ailesi bulabildi mi?

Abone ol

ADANA'da bundan yıllar önce yaşanan skandal Esra Erol'da ortaya çıktı. 34 yıldır ailesini arayan ve evlatlık verildiğini öğrenen Reşit Ongun ailesine bulabilecek mi? Adana doğumevinde yaşanan diğer skandallar ne?

Öz annesini bulabilmek için programa başvuran Reşit Ongun, Adana doğumevindeki skandalları ortaya çıkardı. O dönem doğum yapan birçok kadının bebeklerinin başkalarına verildiği ortaya çıktı. Hemşire Leyla Atay suçlansa da konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmıyor.

LEYLA ATAY'IN YEĞENİ BAĞLANDI

Leyla Atay'ın yeğeni canlı yayında yaptığı açıklamada suçsuz olduğu söyledi. Leyla Atay'ın iyi ve vicdanlı olduğunu söyleyen yeğen Reşat Ongun ve Kerime Hanım tarafından tepkiyle karşılandı.

LEYLA ATAY HER YERDE ARANIYOR

Leyla Atay ise konuşmaktan kaçınıyor ve suçlamalar karşısında sessizliğini koruyor. Bakalım ilerleyen günlerde Adana doğumeviyle ilgilii neler ortaya çıkacak.