BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.428,80
HABER /  MEDYA

Esra Elönü'den ihlaslı Y kuşağına gönderme!

Esra Elönü'den Huqqa ve At pazarı müdavimi müslüman gençliğe sert eleştiri. Elönü'nün bu sözleri çok tartışılır!

Abone ol

Huqqa, At Pazarı gibi mekanlara takılan ve lüks tüketim alışkanlığı olan İslami kesimin gençlerine Esra Elönü'den sert bir eleştiri geldi. Bugünkü yazısında "Biz Huqqa'nın ve saçılacak Cukka'nın dijital dervişleri..." diyerek ifade ettiği kesimi Esma'yı unutmakla suçladı Elönü.

Esra Elönü'nün eleştirdiği kesimi "biz" diyerek vurgulaması da dikkat çekti. Özellikle Gezi sürecinden sonra sık sık gündeme gelen Y kuşağına, İslami camiadaki karşılığı olarak da "Hangi renk eşarbın yüzsüzlüğümüze yakıştığını arayan ihlaslı Y kuşağı." cümlesi ile gönderme yapıyor.

İşte yazıdan dikkat çeken bölümler:

Biz klavye başında şal püskülüyle ümmetin tozunu almaya çalışan acemi temizlikçiler oldukça vuran çok olur! Dava ne diye sor bu kızlara krem markası sanıp keyiflerince yedirerek ruhlarına, ıslah olduklarını sanırlar! Dava ne diye sor bu erkeklere araba markası sanıp müslüman mahallesinde km yaparlar!

Hiç kusura bakmayın Esmayı unuttuk. Elimizde kalan estetik 4. Beddua zehirlenmesi yaşattığımız anlık atarlandığımız Sisi Nargile Sisinde kayboldu. Topraklarımıza sığınan müslüman kardeşlerimizi TV ekranlarımızın büyüklüğü kadar andık zapladık bitti.
Çünkü biz mekan mültecisi olmuşuz. Akşama kadar sığınıp adisyon eskittiğimiz masalardan Esma'ya ağlamak üzerimizdeki ölü toprağına kürekle daldığımızı göstermez!