BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67
MEDYA

Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde Hurşit böyle öldürüldü

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. son bölümüyle ekrana geldi. EDHO son bölümde Çakırbeyliler'in mekanına yapılan baskında Hızır'ın en yakın adamları Fahri ve Hurşit vuruldu.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen ve Ozan Akbaba'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 14 Nisan Salı akşamı ekrana gelen 163. son bölümüyle nefesleri kesti. EDHO finalinde Hızır Çakırbeyli'nin mekanına yapılan saldırıda Fahri ve Hurşit vuruldu. Haydar Şişman'ın canlandırdığı Hurşit ölürken, Fahri ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Hızır'ı devirmek için karar aldılar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 21 Nisan Salı ekrana gelecek olan 164. yeni bölümünde ise Hızır Çakırbeyli'ye karşı masada iş birliği yapılıyor. Tipi'nin "Bugünleri yaşıyorsak yanlış alınmış kararlar yüzünden yaşıyoruz. Hızır'ı devireceğiz" sözleriyle meydan okuyor. Haşmet ise "Hızır'ın aldığı yanlış kararlar bizi bu noktaya getirdi" diyerek tepki gösteriyor. Hızır ve Alpaslan'ı masadan çıkarmak için hiç beklenmedik bir şekilde karar alınıyor. Hızır'ın ise "Beni yıktılar" demesi dikkat çekiyor.

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz son bölüm özeti

Nasuh'u tuzağa çeken Çakırbeylilerin planı kusursuz işlerken Façalılara yapılan saldırı elde edilecek zafere gölge düşürür. Kardeşinin acı çığlıklarına tanık olan Haşmet'in, Ömür ve İlyas ikilisinin en büyük hayalini yok etmek isteyenlerden alacağı intikam hızlı ve acılı olacaktır. Çakırbeyliler, Ceylan'dan gelen bilgiler doğrultusunda bir strateji belirlemeye çalışırken, Feyyaz'ın yeni işbirlikçileri daha önce hiç görülmemiş bir taktikle saldırıya geçmeyi hedeflemektedir. Bunun için masayla ilgili araştırmalar yaparak bir şema oluşturmaya çalışırlar. Hızır'ın başında olduğu yapıda kimin hangi gücü temsil ettiğini ortaya çıkararak bir ölüm haritası çizecekler ve vakit kaybetmeden harekete geçeceklerdir. Oluşturdukları kara listenin başlarında yer alan bir ismin acı kaybı ise Kasaplar olarak anılan yeni düşmanın ilk zaferi olacaktır.

Sitene Ekle
Etiketler