BIST 9.548
DOLAR 32,54
EURO 34,66
ALTIN 2.489,81

Eskişehir'den Belçika'ya Uzanan Doğa'nın Umuda Yolculuğu

Sizlerle” Umudun Yolcuğu, Merhaba, ben doğa” diyerek on üç yıldır inançla, umutla, sabırla, özveriyle, emekle, sevgiyle süren onurlu bir mücadeleyi paylaşmıştım.

Merhabalar,

Sizlerle” Umudun Yolcuğu, Merhaba, ben doğa” diyerek on üç yıldır inançla, umutla, sabırla, özveriyle, emekle, sevgiyle süren onurlu bir mücadeleyi paylaşmıştım. .

                           

Hangi anne baba evladı için gerektiğinde canını feda etmez ki demiştim ve Fatma Doğa Bingül Serebral Palsi tedavisi görüyor ve 13 yaşında Eskişehir den Belçika’ya, tekerlekli sandalyeden ayağa kalkarak Türkiye’ye döneceği günler için ailece inanılmaz bir mücadele takdire şayan bir var oluş sergiliyorlar. Tek gayeleri Fatma Doğa Bingül’ün sağlığına kavuşması.

   

Annesi; aldığımız her nefesin, attığımız her adımın ve yaşamımızın kıymetini bilelim derken baba Bülent Bingül ise bizim mücadelemiz, Türkiye’de yaşayan tüm engelli insanlara bir umut için el birliği ile üstesinden gelinebileceğini göstermek. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan yüreği geniş, duyarlı herkese sonsuz teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunuyoruz diyerek duygularını ifade ediyor.

  

Eskişehir Fatma Doğa Bingül için Kenetlendi

Eskişehir de büyük küçük herkes Fatma Doğa’nın umuda yolculuğunda ortak oldu can oldu, yoldaş oldu, düzenlenen yardım konseri amacına ulaştı, Eskişehir Doğa’sına sahip çıktı, bu anlamlı yolculukta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…

                                 

Umuda yolculuğumuz büyük bir kararlılıkla sürüyor, sizlerde katılmak isterseniz mutlaka bekleriz.

  

TC. VAKIFAR BANKASI

HESAP ADI: BÜLENT BİNGÜL

HESAP NUMARASI: TR390001500158007300967110 ( TL )

HESAP RUMUZ: FATMA DOĞA BİNGÜL YARDIM HESABI

Sağlıcakla kalın.