BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Eskişehir saatlik hava durumu son rapor geldi!

ESKİŞEHİR hava durumu yeni tahminleri meteoroloji son dakika paylaştı, Eskişehir'de saatlik hava durumu tahmini korkuttu. Öğleden sonra özellikle etkisini arttırması beklenen etkili sağanak yağış bugün Eskişehir'de gün boyunca devam edecek. Eskişehir haritalı 5 günlük hava durumuna bakıldığında ise yağışlar haftasonu da etkili olacak.

Abone ol

ESKİŞEHİR hava durumu meteoroloji saatlik tahmini korkuttu. Bugün öğleden sonra başlaması beklenen sağanak yağış gün boyunca etkili olacak. Eskişehir 5 günlük haritalı hava tahminlerine bakıldığında ise Eskişehir'de asıl sağanak yağış yarın (14 Eylül) cuma günü yaşanacak. Eskişehir saatlik hava durumunu verile ise korkuttu çünkü sağanak yağış gün boyu etkili, yer yer etkisini arttıracak. Sel baskınlarına aman dikkat!

Şiddetli yağışın meydana getirebileceği sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 

Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde devam eden yağışların hafta sonuna kadar etkisini artırarak aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Akdeniz kesimlerinde sağanak ve gök görültülü sağanak bekleniyor.

4 İL İÇİN UYARI: Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa, Bilecik, Kütahya ve Eskişehir'de yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Bu illerde sağanağın 14 Eylül Cuma günü de devam edeceği öngörülüyor. Yağış alan bölgelerde yağış anında zaman zaman kuvvetli rüzgar esecek

YAĞIŞLAR HANGİ BÖLGELERDE ETKİLİ OLACAK: Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kırklareli, Balıkesir, Tekirdağ ve Çanakkale'nin doğusunda ise cuma günü sağanak ve gök görültülü sağanak etkili olacak. Yağışların Marmara'nın doğusu, Çanakkale'nin iç ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinde, cuma günü ise Marmara'nın doğusu ile Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.