BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,25
GÜNCEL

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e saldırı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen saldırıya uğradı. Yılmaz Büyükerşen'e, kimliği henüz belirlenemeyen kişi saldırı girişiminde bulundu

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e saldırı girişiminde bulunuldu. Şehrin eğlence merkezlerinden biri olan Haller Gençlik Merkezi önünde Yılmaz Büyükerşen'e yumruk atan ve darp etmek isteyen saldırganların silah çektikleri de görüldü. Saldırganların Haller Gençlik Merkezi'ndeki bir mekanın sahibi ve korumaları olduğu belirtildi. Olay hakkında Eskişehir Valisi de bilgilendirildi.

Alınan bilgiye göre, Eski Bağlar Mahallesi Üniversitesi Caddesi'ndeki açık hava parkından yürüyerek geçen Büyükerşen, bu sırada bir iş yeri sahibiyle henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışma yaşadı.Tartışmanın devam ettiği sırada, iş yeri sahibinin yanında bulunan bir kişi, silahını çıkardıktan sonra Büyükerşen'i darbetmeye çalıştı. Etraftakilerin araya girmesiyle Büyükerşen yara almadan olay yerinden uzaklaştırılarak Haller Gençlik Merkezi'ne götürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri, Büyükerşen'in ifadesi doğrultusunda saldırı girişiminde bulunan kişiyi arama çalışması başlattı. Eskişehir CHP Milletvekili Cemal Okan Yüksel ise Twitter'da Yılmaz Büyükerşen'in yanında olduğunu ve durumunun iyi olduğu mesajını paylaştı.

Sitene Ekle