BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,73
HABER /  GÜNCEL

Eski vekilin saldırganı suç makinası çıktı

Bakırköy'de, Anavatan Partisi eski İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına, silahlı saldırıda bulunan saldırgan tam bir suç makinesi çıktı.

Abone ol

İSTANBUL Bakırköy'de, eski İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına, evinin önünde suç ortağıyla birlikte silahlı saldırıda bulunan Mehmet Beşir Artukoğlu'nun İzmir, Ankara ve İstanbul illerinde çok sayıda hırsızlık ve gasp olaylarına karıştığı öğrenildi.

Suç kayıtlarından, genellikle araçtan hırsızlık, oyalamak suretiyle hırsızlık, işyerinden hırsızlık gibi suçlara karıştığı öğrenilen Mehmet Beşir Artukoğlu, İzmir'in Bostanlı semtinde, 2004 yılının Mart ayında, A. H. H. isimli işadamını soyduğu, kiralık otomobille kaçtıktan sonra Buca'da yine peruklu şekilde dolaştığı sırada polisin operasyonuyla yakalanmıştı.

Bakırköy'de silahlı saldırıda Artukoğlu ile birlikte bulunan ve olay yerinde vurularak ölen M.D.Y'nin ise poliste toplam 6 hırsızlık 1 de yaralama suçundan kaydı olduğu öğrenildi.

VEKİLİN SAĞLIK DURUMU NE?

Bakırköy'deki evinin önünde düzenlenen saldırıdan yaralı olarak kurtarılan eski Milletvekili Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Adnan Yıldız ve Kamil Yıldız, ilk müdahaleleri ardından ayrı ambulanslarla Bahçelievler Medikal Park Hastanesi'ne nakledildi. Adnan Yıldız ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu ve bilinçlerinin açık olduğu bildirildi.

30477.jpgKANLI SALDIRININ SEBEBİ BU!

Bu sabah İstanbul Bakırköy'de eski vekile düzenlenen silahlı saldırının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Cinayetinin sebebi bakın neymiş... (Tıkla Oku)

 

OLAY YERİNDEN ŞOK GÖRÜNTÜLER (tıkla gör)