BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,79
ALTIN 2.478,70
HABER /  GÜNCEL

Eski kocanın son gecesi

Eski karısı arayan adam, randevuyu gece yarısına aldı. Bu onun son gecesiydi.

Abone ol

Kadıköy'de 31 yaşındaki Rıdvan Akyol, telefonla kendisini arayan eski karısı Çigdem Durmuş ile dün gece Maltepe’de buluştu.

Çiğdem Durmuş ve kız kardeşi Gül Durmuş ile Ferhat Yıldırım’ın bulunduğu otomobile konuşmak için binen Rıdvan Akyol, çıkan tartışma sonunda 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Zanlılar olaydan üç saat sonra Maltepe’de polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay ,Yenisahra, Atatürk Caddesi, üzerinde dün saat 01.30'da meydana geldi. 31 yaşındaki Rıdvan Akyol akşam saatlerinde bir yıl kadar önce ayrıldığı eski eşi 29 yaşındaki Çiğdem Durmuş ile aralarında henüz bilinmeyen bir konuyu görüşmek için randevulaştı.

Rıdvan Akyol Maltepe’de eski eşi Çiğdem Durmuş, eski baldızı Gül Durmuş ve 27 yaşındaki Ferhat Yıldırım’ ile buluşarak otomobillerine bindi. Bir süre sonra otomobili Kadıköy’de boş bir arsaya çeken grup arasında şiddetli bir tartışma yaşandı. Bunun üzerine otomobilden inen Rıdvan Akyol kaçmaya başladı.

Bir gecekondunun kömürlüğüne sığınan Rıdvan Akyol bu sırada bir arkadaşını telefonla arayıp “Beni öldürecekler polise haber ver “dedikten sonra telefonu kapandı. Akyol’u kovalayan grup genç adamı kömürlükten çıkarıp boş arsada bıçakladı.

10 bıçak darbesi alan Rıdvan Akyol olay yerinde hayatını kaybederken zanlılar otomobille olay yerinden kaçtı. Gürültülere uyanan sokak sakinleri durumu polise ihbar etti. Polis ekipleri, olayın ardından geniş çaplı araştırma başlattı. Olaydan yaklaşık 3 saat sonra Çiğdem Durmuş Gül Durmuş ve Ferhat Yıldırım kaçtıkları otomobille birlikte yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken cinayetten sonra Rıdvan Akyol’un cesedinin kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hiçbir yakının gelmemesi dikkat çekti