BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72
HABER /  GÜNCEL

Eşine asıldı dedikodusu kanlı bitti

Beyoğlu'ndaki bir restorantta iki aile birlikte eğlenirken başlayan tartışma kanlı bitti. İşte ayrıntılar;

Abone ol

Kağıthane'de, bir restoranda birlikte eğlenen iki çift arasında, “Garsonlar eşine asıldı’ tartışması çıktı. Garsonlara yüz vermekle suçlanan Vesile A. (42), eşi İsmail A'nın (37) döverek yere yatırdığı Fehmi A.'yı defalarca bıçaklayarak, eşinin gözleri önünde öldürdü. Olaydan sonra kaçan çift polis tarafından yakalandı.

Kağıthane'deki "dedikodu cinayeti" zanlısı Vesile A. ve İsmail A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi. Elleri kelepçeli halde Kağıthane Polis Merkezi'nden çıkarılan çift, gazetecilerin 'cinayeti neden işlediniz' sorusuna , "Siz sorasınız diye" yanıtını verdi. Polis aracına bindirilen çift, Şişli Adliyesi'ne getirildi. İsmail Akbağ, Şişli Adliyesi önünde bekleyen kameramana yumruk attı. Çift gazetecilere hakaretler yağdırarak adliyeye girdi

Fehmi A., eşi Nevin A. ile (40), dün akşam Beyoğlun'da gittikleri bir restorana arkadaşları İsmail-Vesile A. çiftini de davet etti. Restonranda alkol alarak eğlenen iki çift, saat 22.30 sıralarında Kağıthane'deki evlerine gitmek için bir taksiye bindi.

TARTIŞMA TAKSİDE BAŞLADI

İddialara göre, aşırı alkollü olan Fehmi A., arkadaşı İsmail A.'ya, “Garsonlar eşine asıldı. O da yüz verdi. Neden müdahale etmedin. Sen nasıl erkeksin” diye çıkıştı. Bunun üzerine İsmail A., arkadaşını tekme tokat dövmeye başladı. Kavga nedeniyle taksici durmak zorunda kaldı. Fehmi A. da taksiden inerek kaçmaya başladı. Çiftin peşinden koştukları Fehmi A.'yı Sütlüce'deki Sadabat Parkı'nda yakaladı. İsmail A.'nın yumruk darbeleri ile yere düşen Fehmi A.'yı, Vesile A. çantasından çıkarttığı ‘sallama’ diye tabir edilen bıçakla defalarca bıçakladı. Bu sırada Nevin A. çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi.

YARDIMA KOŞANLAR YAKALAYAMADI

Nevin A.'nın yardım çağlıklarına koşanlar, çiftin kaçmak için bindiği taksinin önünü kesti. Taksiden inen çift, hızla yolun karşısına geçerek bir minibüse binerek kaçtı. Ağır yaralanan Fehmi A. ise eşi ve çevredekilerin yardımı ile taksiyle götürüldüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamanı yitirdi.

TELEFON AÇIP “ÖLDÜMÜ” DİYE SORDULAR

Polisin peşine düştüğü çift, olaydan yaklaşık yarım saat sonra Nevin A.'yı, polisin yanında telefonla arayarak, “Öldümü şeref...?” diye sordu. Nevin A. da, “Öldürdünüz, rahatladınız mı” şeklinde cevap verdi. Polis, Nevin A.'nın verdiği ifadeler doğrultusunda İsmail ve Vesile A.'yı, Çağlayan'da yakaladı. Kağıthane Aratırma Büro Amirliği'ne götürülen çiftin, ifadelerinde olayı detayına kadar anlattıkları belirtildi.

OLAY YERİNE GÖTÜRÜLDÜ

Olayın yaşandığı parkın Beyoğlu mu yoksa Kağıthane ilçe sınırları içerisinde mi kaldığı yönünde tereddüt yaşayan polis, cinayeti işlediğini itiraf eden Vesile A.'yı olay yerine götürdü. Vesile A., polis merkezinde anlattıklarını bu kez olay yerinde uygulamalı olarak anlattı.

Bu sırada basın mensuplarının “Neden öldürdünüz, arkadaşınız değil miydi” sorusuna Vesile A., “Size mi soracaktım. İyi yaptım” diye cevap verdi. Çiftin bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Fehmi A.'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.