BIST 9.682
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.492,25
DÜNYA

Eşek şakası kurbanı korkudan altına kaçırdı!

ABD'de arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştığı genç kadınla ilk randevusuna giden ve eşek şakası kurbanı adam korkudan altına kaçırdı.

Amerikalı genç adam, en yakın arkadaşının eşek şakasının kurbanı oldu.

Youtube yayıncısı Ryan, bir randevulaşma sitesi üzerinden en yakın arkadaşıyla temasa geçmesi için bir aktris ile anlaştı. Aktris, eşek şakası kurbanı olacak adamı gece "Netflix izler rahatlarız" mesajıyla site üzerinden evine davet etti. Eve vardığında vakit kaybetmeden soyunan kadını gören adam, online randevulaşma sayesinde piyango vurduğu zannederek kadının bütün isteklerini başta tereddütsüz kabul etti.

ÜST ÜSTE ŞOK CİHAZI DARBELERİ SONRASINDA ALTINA KAÇIRDI

Genç kadının kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediğini düşünen adam, elinin fırına kelepçelenmesini fantezi yaşayacağı düşüncesiyle kabul etti. Aktris, şaka kurbanı adamı fırına kelepçeledikten sonra elektroşok cihazını çıkarınca talihsiz adam neye uğradığını şaşırdı. Başta ne olup bittiğini anlayamayan adam, üst üste şok cihazına maruz kalınca eşek şakası sırasında acıdan ve korkudan idrarını kaçırdı.

"RANDEVULAŞMA SİTESİNİ KULLANIRKEN DİKKATLİ OLUN"

Dehşete düşüren eşek şakası videosu, Hammy TV adlı Facebook sayfasında iki yüz binden fazla izlendi. Eşek şakasının hazırlayıcısı Ryan, videonun açıklamasına: "Tinder'ı kullanırken dikkatli olun. Bu adam dikkatli olması gerektiğini zor yoldan öğrendi" satırlarını yazdı.

Sitene Ekle