BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.501,25
HABER /  GÜNCEL

Erzurum'da kaybolan küçük Merve dere kenarında ölü bulundu

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

ERZURUM'da Merve Bayrak, dün annesiyle yakınlarının düğünü için gittiği evin önünden kayboldu. Küçük kızın acı haberini bir çoban verdi. 2 buçuk yaşındaki Merve Bayrak'ın cansız bedeni 8 kilometre uzaklıkta dere kenarında çoban tarafından bulundu.

Abone ol

Kentteki bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ebrar Bayrak, 2,5 yaşındaki kızı Merve Bayrak'ı alarak düğün törenine katılmak üzere 15 kilometre uzaklıktaki Azap Mahallesi'ne gitti. Öğle saatlerinde akrabalarının evinin önünde oyun oynarken küçük kız çocuğunun evin çevresinde olmadığını gören anne Bayrak, komşularının desteğiyle kızını aramaya başladı.

Daha sonra Ebrar Bayrak, aramalardan sonuç alınamaması üzerine durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi. Mahalledeki tüm arama çalışmalarına rağmen sonuç alamayan ekiplerin çalışmaları, havanın kararması nedeniyle diğer güne ertelendi. Kaybolan küçük kızın cansız bedenine ise köye 8 kilometre uzaklıkta bulunan dere kenarında bir çoban tarafından bulundu.

Horasan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan küçük çocuğun cansız bedeni otopsi yapılması için cenaze aracı ile Erzurum’a getirildi. Olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Koronavirüsü yenen hastadan ibretlik sözler: Bir nefes için servetinizi veriyorsunuz
Foto Galeri Koronavirüsü yenen hastadan ibretlik sözler: Bir nefes için servetinizi veriyorsunuz Galeriye Gözat