BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30

Erkan Köstendil Kimdir?

Erkan Kolçak Köstendil kimdir aslen nereli kaç yaşında? Uzun süredir ara verdiği ekranlara Çukur ile dönen Erkan Kolçak Köstendil özel hayatı ve biyografisi haberimizde. Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa'da doğmuştur. İlkokulu ve ortaokulu Bursa'da okudu. Bursa Atatürk Lisesi'nden mezun olduktan sonraİstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okudu ve bitirdi.Tiyatroya Tuncay ÖzinelTiyatrosu'nda başladı. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde...

Erkan Kolçak Köstendil kimdir aslen nereli kaç yaşında? Uzun süredir ara verdiği ekranlara Çukur ile dönen Erkan Kolçak Köstendil özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa'da doğmuştur. İlkokulu ve ortaokulu Bursa'da okudu. Bursa Atatürk Lisesi'nden mezun olduktan sonraİstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okudu ve bitirdi.
Tiyatroya Tuncay ÖzinelTiyatrosu'nda başladı. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol aldı.TRT1 de gösterilen "Sakarya Fırat" dizisindeki Er Mahmut Karakum karakteriyle herkesin beğenisini kazandı.

Orta metraj film olan "Torbacının Esrarı" adlı filmin senaryosunu yazdığı gibi çekimlerini de kendisi Amsterdam ve İstanbul'da tamamladı.

Yazdığı, yönettiği ve oynadığı "Karşı Cinsle Tanışma Sanatı" adlı tiyatro oyunu Isparta "sanal cafe"de sahnelenmiştir.

2014 yılında "Ulan İstanbul" dizisinde Karlos karakterini canlandıracak olan Erkan Kolçak Köstengil, Çukur dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor.