BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.496,26
HABER /  POLİTİKA

Erdoğanı kızdıran söylem

Başbakan Erdoğan seçim öncesi son röportajında iş dünyasına çattı.

Abone ol

Kanal 7'de yayınlanan İskele Sancak isimli programa katılan Başbakan Erdoğan "İş dünyasında garip bir tutum var. Hem AK Parti'nin icraatlarını beğendiklerini söylüyorlar hem de CHP'ye oy vereceklerini söylüyorlar. Bunlar demek ki yapılan işe değil kimliğe oy veriyorlar. Koalisyonlardan korkmamalıyız diyorlar ama bu ülke en önemli krizleri hep koalisyonlarda yaşadı."

Kabine değişecek mi?

Başbakan Erdoğan yeni dönemde kabinede bir değişiklik olup olmayacağıyla ilgili bir soruya da "Bunu şimdiden söyleyemem. Ancak bakanlırımızdan memnunum fakat seçim sonrası tabloya bakıp ona göre karar veririz" dedi.

Mesut Yılmaz'a mesaj

Başbakan Erdoğan Mesut Yılmaz'a kendisinin değil Rizeliler'in takdir edeceğini belirterek "Umarım hemşehrilerim geçtiğimiz dönemlerde Yılmaz'a yaptıkları gibi bu kez de bize 3-0 yaptırırlar" dedi.

Üzerimden gerilim kalktı

Başbakan Erdoğan, seçime saatler kala tüm gerilimi üstünden attığını belirttikten sonra diğer liderlere seslenerek "Ben size hakkımı helal ediyorum. Umarım meclis açıldıktan sonra aynı masa etrafında toplanıp ülkemizin meselelerini birlikte çözeriz" dedi.