BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan meydanlara inecek mi sorusuna yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal 7 canlı yayınında '1 kasım seçimleri öncesi meydanlara inecek mi?' sorusuna yanıt verdi.

Abone ol

Erdoğan, 7 Haziran'dan önce yaptığı gibi meydanlara inip inmeyeceği sorusuna ise "7 Haziran programları gibi bir program olmayacak" şeklinde yanıt verdi.

Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınıyla ekrana gelen "İskele Sancak Özel" programında, gazeteci Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı.

"7 HAZİRAN PROGRAMLARI GİBİ BİR PROGRAM OLMAYACAK"

7 Haziran öncesinde katıldığı açılış programları dolayısıyla yapılan eleştiriler hatırlatılarak, 1 Kasım öncesinde benzeri programları olup olmadığının sorulması üzerine Erdoğan, 7 Haziran seçimleri öncesinde devlet yatırımlarına ilişkin toplu açılış törenlerine katıldığını belirtti. 

1 Kasım seçimleri öncesinde benzeri açılış programlarının yok denecek kadar az olduğunu dile getiren Erdoğan, "Özel sektörden bazı davetler geliyor, yaptıkları yatırımların açılışını gerçekleştirmek için. Bir de belki bu arada bizim biliyorsunuz Sinop'taki nükleer enerjiyle alakalı, Japonlarla yapacağımız bir yatırım var. Bunu da içeren bir Japonya seyahatimizin olma durumu var. Bunun dışında da ayrıca Avrupa'da bir nişan meselesi var, bir ödül verecekler. Brüksel'de ona katılacağım. Strazburg, ardından Almanya'da yine aynı şekilde kapalı salon toplantısı olacak, onlara katılacağım, bunun dışında geçen 7 Haziran programları gibi bir program olmayacak" cevabını verdi.