BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.491,37
HABER /  DÜNYA

Erdoğan’dan kurban atağı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayı’na 7 hisse kurban bağışında bulundu. Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Başbakan Erd...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayı’na 7 hisse kurban bağışında bulundu. Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Başbakan Erdoğan ile görüşmesi sonrası bağış makbuzlarını gazetecilere gösterdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe çalışma ofisinde Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve beraberindeki heyeti kabul etti. Başbakan Erdoğan’a yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Türk Kızılayı’nın çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Ahmet Lütfi Akar, Erdoğan’dan Kurban bağışı için vekalet de aldı. Başbakan Erdoğan, görüşme sırasında Türk Kızılayı’na Pakistan, Saraybosna ve yurtiçinde kesilmek üzere 7 hisse kurban bağışında bulundu.

ERDOĞAN’IN YAZDIĞI VEKALETİ BASIN MENSUPLARINA GÖSTERDİ
Görüşme sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Akar, “Başbakanımıza çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik. Yaklaşık Kurban Bayramı ile ilgili olarak kendisinden kurban vekalet vermesini arz ettik. Kendileri de kabul buyurdular. Toplam 7 hisse Türk Kızılayı’na kurban bağışı yaptılar. Başbakanımıza Kızılay’a duyduğu güvenden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum. Türk Kızılayı olarak bizler de bu yıl yurt içinde olduğu gibi Afrika, Asya ve Balkanlarda kurban kesim kampanyasını başlattık. Yurt içi fiyatlarımız 575 TL, yurt dışı fiyatlarımız ise 300 TL” dedi.
Ahmet Lütfi Akar, daha sonra Başbakan Erdoğan’ın bağışladığı kurbanların makbuzlarını ve Erdoğan’ın el yazısıyla yazdığı vekaleti basın mensuplarına gösterdi.
(İHA)