BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Erdoğan'dan Hürriyet'e kucaklaşma cevabı

Erdoğan'dan Hürriyet'te mektup yayınlayan Aydın Doğan'a ve Zaman Gazetesi'ne röportaj veren Taha Akyol'a cevap verdi: 'Birileri şu anda hep 'kucaklaşmaktan' bahsediyor. Tamam, biz hazırız. Eyvallah da ama siz hiç kucaklamadınız ki' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın Doğan'ın 'bizi de kucaklasın' dediği mektubuna muhtarlar toplantısında cevap verdi. Erdoğan, konuşmasında Taha Akyol'un Zaman Gazetesi'ne verdiği röportajda 'Söylemeye dilim varmıyor ama bir iç savaş endişem var' şeklindeki sözlerine de atıfta bulundu. 


Erdoğan muhtarlar toplantısında Hürriyet'e kucaklaşma cevabı verdi. Külliye'de muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şöyle konuştu: "Birileri şu anda hep 'kucaklaşmaktan' bahsediyor. Tamam, biz hazırız. Eyvallah da ama siz hiç kucaklamadınız ki ya. Siz şunu yaptınız, 'Biz 2 Kasım'da iç savaş çıkacağından endişe ediyoruz' dediniz. Bu ülkede iç savaşı nasıl konuşursunuz. Eğer bu ülkede iç savaş beklentisi içerisinde olanlar varsa bunlar ihanet şebekesidir, ihanet. Bu ülkede iç savaş hayaliyle yaşayanlar bilsinler ki Türkiye Cumhuriyeti tüm kurumlarıyla dimdik ayaktadır, bunun hesabını soracak güç ve kabiliyettedir. Bunu da herkes bilsin."


 

Sitene Ekle
Etiketler