BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,57
ALTIN 2.491,40
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'dan HDP'li belediyelere ağır sözler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'li belediyelere dönük sert açıklamalar yaparken " bugünler onların iyi günleri, onu söyleyeyim. Bunların bedelini ödeyecekler" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'li belediyelere yönelik, "Eline geçen parayı 'Kandil'e nasıl ulaştırırım?' gayreti içerisindeler. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını, sen terör örgütlerine gönderemezsin." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki iftarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaşayan kanaat önderleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve akademisyenlerle bir araya geldi.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Etnik köken istismarı yapanları da inanç istismarı yapanları da dış güçler adına taşeronluk yapanları da Allah ıslah etsin, hepsine de Rabbim hak yolunu göstersin diyorum. Şu mübarek günlerde kan döken, can alan, insanların hayatını zindana çeviren hiç kimsenin bu milletle, bu topraklarla, bu ülkeyle en küçük bir bağı, en küçük bir ilişkisi olamaz. Aynı şekilde hemen yanı başımızdaki Suriye'de ramazan ayında kan akıtan, katliamlar gerçekleştirenler yalnızca Müslümanların değil, top yekun insanlığın düşmanıdır." ifadelerini kullandı.

"BUNLARIN BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'li belediyelere yönelik, "Onlar eline geçen parayı 'Bendağa nasıl ulaştırırım, Kandil'e nasıl ulaştırırım?' bunun gayreti içerisindeler ama bugünler onların iyi günleri, onu söyleyeyim. Bunların bedelini ödeyecekler ve devlet bütün bunların arkasını hassas bir şekilde takip ederek, bunlara gerekli olan bu bedeli ödetecektir. Çünkü tüyü bitmemiş yetimin hakkını, sen terör örgütlerine çeşitli hilelerle gönderemezsin." dedi.