BIST 9.454
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,02
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan sinyali vermişti! Beylerbeyi Sarayı'nda kritik zirve

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Beylerbeyi Sarayı'nda kabul etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın, TEOG'un kaldırılmasını da görüştüğü Beylerbeyi Sarayı'ndaki toplantı 2.5 saat sürdü.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylerbeyi Sarayı'nda Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul etti.

Görüşme yaklaşık 2,5 saat sürdü. Görüşmenin ardından da Başbakan Yıldırım Beylerbeyi Sarayı'ndan ayrıldı.

TEORG'UN KALDIRILMASI GÖRÜŞÜLDÜ

Görüşmede TEOG sınavının karldırılması ve yerine getirilecek sistem de masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün katıldığı canlı yayında, TEOG'un kaldırlmasından yana olduğunu, konuyu bugün Başbakan Yıldırım'la yapacağı görüşmede de gündeme getireceğini söylemişti.

BAŞBAKAN YILDIRIM BAKANLA GÖRÜŞTÜ

Bu arada Başbakan Binali Yıldırım'ın görüşme öncesi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan TEOG konusunda telefonla bilgi aldığı öğrenildi.  

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ

Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı. Okursun, sene içinde notların bellidir, bu notlarınla beraber yürürsün. Gelirsin üniversite sırasına, orada da girersin üniversite imtihanlarına. Üniversite imtihanında da sosyalde, sayısalda başarı durumun neyse bu başarıya göre girmen gereken yer nereyse girersin.