BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.433,71
POLİTİKA

Erdoğan: Milletimiz 'tamam' derse, kenara çekiliriz

Partisinin TBMM grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bizi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'na (İBB) da, AK Parti Genel Başkanlığı'na da, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı'na da milletim getirdi. Onlar 'Tamam' derse, kenara çekiliriz' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, 3 Kasım 2019'dan 24 Haziran 2018'e çekilen cumhurbaşkanlığı ve genel milletvekili seçimleriyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı, Yalova Milletvekili Muharrem İnce için "gariban", "karikatür tip" benzetmelerini yapan Erdoğan, "Bizi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'na (İBB) da, AK Parti Genel Başkanlığı'na da, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı'na da milletim getirdi. Onlar 'Tamam' derse, kenara çekiliriz" dedi.

Erdoğan, partisinin iktidarda bulunduğu 16 yıllık süre zarfında gerçekleştirdiği icraatlarını sıralayarak sözlerine şöyle devam etti:

"Onlar bu işe sıfırdan başlayacak. Biz ise bu mesafenin üzerine yeni projeler katarak ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkaracağız"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel'in kendisine yönelik olarak "Onu en çıldırtacak zamanda, en çıldırtacak adayı açıklayacağız" dediğini hatırlatan Erdoğan, "Çıldırtmadılar ama haklarını verelim, şaşırttılar" ifadesini kullandı.

Sitene Ekle