BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan küskünlerin gönlünü alacak!

Başbakan Erdoğan yeniden aday göstermediği milletvekillerinin gönlünü almaya hazırlanıyor.

Abone ol

Meclis grubunun yarısını Haziran seçimlerinde aday göstermeyen Başbakan Tayyip Erdoğan küskünlerin gönlünü almaya hazırlanıyor. Erdoğan ilk mitingini yapacağı 22 Nisan Cuma akşamı genel merkezde liste dışı kalan 167 ve aday olmayan 20 milletvekiline yemek verecek.

Başbakan Tayyip Erdoğan, 12 Haziran seçimlerinde aday listesine koymadığı 187 milletvekili ile akşam yemeğinde bir araya gelmek üzere kurmaylarına talimat verdi. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş önceki gün liste dışı kalan vekillere cep telefonlarından mesaj göndererek, 22 Nisan akşamı Başbakan Erdoğan'ın genel merkezde vereceği akşam yemeğine davet etti.

GELECEK DÖNEM VEKİL VAADİ

Cep mesajının yanı sıra davetliler genel merkez yönetimi tarafından telefonla da arandı, "Toplantıya geliyor musunuz?" diye soruldu. Cuma günü Bayburt ve Gümüşhane mitinglerinin ardından Ankara'ya dönecek olan Başbakan Erdoğan, akşam yemeğinde bir araya geleceği vekillere, yeni dönemde parti genel merkezinde ya da başka kurumlarda birlikte çalışabilecekleri mesajı verecek. Erdoğan, "Partinize küsmeyin, bazılarınız gelecek dönem yeniden vekil olabilirsiniz, bu bir bayrak yarışıdır" diyecek.