BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,61
ALTIN 2.491,39
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na meydan okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanları dolduramıyor diyen Kılıçdaroğlu'na Şanlıurfa meydanını gösterdi.

Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun projelerine yüklendi, anamuhalefetin başındaki zat gibi hep -cek -cak demiyoruz, 278 ayrı eserin açılışını yaptırdıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun meydan eleştirisine de cevap veren Erdoğan, Şanlıurfa meydanını örnek gösterdi.

Erdoğan, 278 ayrı eserin açılışını yapmak için Cumhurbaşkanlığı'na ait özel uçakla Şanlıurfa'ya gitti. Erdoğan'ı, Şanlıurfa GAP Havalimanında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve diğer ilgililer karşıladı.

741.20150524194318.jpg

ERDOĞAN ÇİFTİNE SÜRPRİZ KARŞILAMA

Erdoğan'ı taşıyan özel uçağın aprona yanaşmasıyla birlikte, milli rallici Burcu Çetinkaya, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda yarıştığı otomobili ve şov otomobiliyle Erdoğan'ı apronda drift yaparak karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçaktan inişinin ardından, yarışlara katıldığı otomobiliyle uçağa kadar giden Çetinkaya, burada şampiyonanın bayan pilotlar klasmanı pilot birinciliği kupasını Erdoğan'a takdim etti.

erdogan-sanliurfa.jpg 

KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ

Açılış töreni öncesi konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, anamuhalefet liderinin hep -cek -cak'larla konuştuğunu ve 4 yıl istediğini söyleyerek, biz diğerleri gibi değil 278 ayrı eserin ve TOKİ'nin inşa ettiği 803 konut ve sosyal tesisin açılışı yaptıklarını kaydetti. Erdoğan şöyle konuştu;

erdogan-2.jpg 
 
"KILIÇDAROĞLU MUHATABIM DEĞİL AMA..."
 
Seçimlerde rehavet var dediğimde Kılıçdaroğlu "Cumhurbaşkanı konuşurken meydanları boş görüyor ondan öyle dedi' diyor. Kılıçdaroğlu benim muhatabım değil ama Şanlıurfa'nın meydanı ortada. Şanlıurfa'nın meydanı böyle kalabalık görmüş mü?

"BUGÜN BİR İSTİSNA YAŞIYORUZ"

Ben her temel atma törenine katılmam biliyorsunuz. Bugün bir istisna yaşıyoruz. Şehir hastaneler benim sevdamdır. Şanlıurfa'ya bir şehir hastanesi kuruyoruz. Bugün Şanlıurfa şehir hastanesinin temel atma törenini gerçekleştireceğiz.

12 yıl Başbakan olarak millete hizmet ettim. Bu hizmetleri anlatmak benim hakkım.
Biz şu ilkeyle çalıştık: 'İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır'

Sen Kur'anı dedenden babandan öğrendiysen Kur'an ne diyorsa onu yaparsın."

erdogan3.jpg

erdogan4.jpg