BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.492,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan 30 Eylül'de son kez aday!

Başbakan Erdoğan, partisinin Eskişehir İl Kongresi'nde konuştu.

Abone ol
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, verdikleri söz gereği 12 Haziran milletvekili seçimlerinde üçüncü dönem ve son kez milletvekili seçildiklerini belirterek, "Yine verdiğimiz sözün bir gereği olarak, dördüncü ve son kez genel başkanlığa aday olacağız" dedi.
 
Erdoğan, partisinin Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen Eskişehir 4. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milletin partisi olduğunu belirterek, milletin her bir ferdi için AK Parti'nin çatısı altında yer olduğunu söyledi.
 
AK Parti'de hiçbir zaman "ben" olmadığını, "biz" olduğunu; partide sadece hizmet ve demokrasi mücadelesi verildiğini anlatan Erdoğan, AK Parti'nin sadece bu idealleri iktidara taşımak isteyenlerin partisi olduğunu, bundan hiçbir zaman taviz verilmediğini ifade etti.

"ERDOĞAN FANİDİR" 
 
AK Parti'de şahıslar, makamlar, rütbeler, isimler değil, her zaman hizmetin, davanın öne çıktığını dile getiren Erdoğan, şöyle devam etti: "Şunu herkes bilsin ki bu kardeşiniz, Recep Tayyip Erdoğan, fanidir. Her yaradılan gibi o da ölümlüdür. Şahsım olarak, başbakan sıfatımdan, genel başkan sıfatımdan ziyade, bu partinin, bu davanın, bu hareketin bir neferi olmanın gururunu bugüne kadar yüreğimde hissettim, bundan sonra da aynı şekilde biz hizmet mücadelesinin neferleri olarak yolumuza devam edeceğiz. Her alanda mücadelemizi verip, makam beklemeden, takdir beklemeden, ödül beklemeden. Çünkü en yüce ödül Rabbimden gelecek ödüldür."
 
ERDOĞAN TARİH VERDİ, 30 EYLÜL'DE SON KEZ
 
Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Biz, verdiğimiz sözün gereği olarak, 12 Haziran milletvekili seçimlerinde üçüncü dönem ve son kez olarak milletvekili seçildik. Bir dönem ara vererek ondan sonra herkesin milletvekili olma şansı var. 30 Eylül'de Ankara'daki büyük kongrede bu düzenlemeler de böylece zaten yerini buluyor. Yine verdiğimiz sözün bir gereği olarak, dördüncü ve son kez genel başkanlığa aday olacağız. 
 
Ellerini ovuşturanlar, hayal kırıklığı yaşayacaklar. Farklı senaryolar çizenler, hüsrana uğrayacaklar. Fal bakanların, niyet okuyanların, tasarım yapmak isteyenlerin hevesleri bir kez daha kursaklarında kalacak. Bütün yüreğimle inanıyorum ki yeni süreçte de dostluk
kazanacak, dayanışma kazanacak, elbette ki kardeşlik kazanacak." 

ERDOĞAN YUMRUĞUNU SIKTI VE... FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

İşte Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları...

BU ÜLKEYİ BİTİRDİLER

2001'de bu ülkenin kolları kırılmıştı. 2001'de bu ülkenin üzerine karabasanlar çökmüştü.

Finans sektörü çökmüştü. Ziraat Bank, Halkbank hepsi zarar yazıyordu. Kredi yok. Sadece eş dost ahbap vardı. Şimdi o zaman zarar yazan Ziraat Bankası birinci. Artık bu markalar dimdik ayakta duruyor.

HANİ BUNLAR MİLLİYETÇİYDİ....

Hani bunlar milliyetçiyiz diyorlardı ya, hani bunlar vatanımızı çok seviyoruz diyorlardı ya, IMF'e 23.5 milyar doalr borçları vardı. IMF'ye şimdi 1.5 milyar doalr borcumuz var. Artık IMF bizden borç istedi. Biz IMF 5 milyar dolar borç verdik.

CHP TÜRK BAYRAĞI OLMAYAN YERDE KONUŞTU

Hakkari'de PKK'nın yandaşı olan BDP ile anlaşıyor orada Türk Bayrağı olmadan miting yapıyor CHP. Tek millet dedik, tek vatan dedik, tek bayrak bunlardan ödün vermeyeceğiz. Biz bu ülkede Türk'ü ile Kürt'ü ile Laz'ı ile Boşnak'ı ile sevdik yaradılanı yaratandan ötürü.

Şimdi Eskişehir'in üzerinde önemli bir görev var, 2014. Eskişehir üzerine düşen görevi biliyor ve ne yapacağını biliyor. Biz Türkiye'de bir kapıyı açtık, biz Türkiye'nin makus kaderini kırdık. Biz bir yol açtık nereye Türkiye'nin aydınlık yollarına.

CHP GENEL BAŞKANI YARDIMCISI TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ

16 tane Avrupa ülkesi Türkiye örnek alınmalıdır diyor CHP Genel Başkan Yardımcısı mektup yazıyor, diyor ki: "Türkiye örnek alınacak bir ülke değildir" işte CHP böyle bir parti.