BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,36

Erbakan Hoca, kimi falakaya yatırırdı acaba?

Fatih Erbakan'ın Yeni Refah'ı en çok Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nu rahatsız etti. Temel Bey, "Erbakan Hoca hayatta olsaydı eğer, oğlunu falakaya yatırırdı" diyer. Ben de acaba diyorum!

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, babasının yolundan gitmek için, Yeniden Refah Partisi'nin kuruluşunu resmen ilân etti.

Hayırlı olsun! 

Fatih Erbakan'ın hangi gayeyle aktif siyasete soyunduğu belli. Ancak, Yeniden Refah'ın gelecekte nasıl bir başarı elde edeceğini  şimdiden kestirmek zor. 

Yeniden Refah'ın en çok, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nu rahatsız ettiği apaçık ortada. Fatih Erbakan'ın sebep olduğu rahatsızlık, bakın Temel Bey'i nasıl konuşturuyor:

"(...) Yeni bir partinin kurulması ve bunun tartışılması bizim gündemimizde yok. Doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum. Ancak yapacak bir şey yok. Demokrasilerde böyle şeyler var. Erbakan hocamızın oğlu, kendisini de severiz böyle bir girişimde bulundu. Eğer Erbakan hocamız hayatta olsaydı, herhalde kendisini falakaya yatırırdı...

Nahoş bir ifade!
Demokrasilerde, falakaya yatırmak dünyada görülmüş şey değil. Fatih Erbakan siyasete soyunduğu için değil, daha doğrusu Saadet'e rakip bir parti kurduğu için, falakaya yatırılması gerekmiyor ayrıca. 

Mekânı cennet olsun, Erbakan Hoca hayatta olsaydı eğer, Fatih Erbakan'ı değil, Temel Karamollaoğlu ve arkadaşlarını  CHP ile işbirliği yaptığı için falakaya yatırırdı bana göre. 

Evet... 
Erbakan Hoca hayatta olsaydı... 
FETÖ ile iş tutan... 
15 Temmuz'a "kontrollü darbe" diyerek kulp takan... hainlerle bir olup, onlarla el ele, kol kola yol alan Saadet lideri Temel Karamollaoğlu'nu falakaya yatırmasa bile, rezil rüsva ederdi.

Erbakan Hoca hayatta olsaydı eğer, 15 Temmuz unutkanlığının zihinlere sızmasına izin vermezdi.

Erbakan Hoca yaşasaydı eğer, Tayyip Erdoğan üzerinden Türkiye'ye duyulan öfkenin kocaman bir yılana dönüşmesine izin vermezdi. İzin vermediği gibi, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığını yapar, o yılanın başını ezerdi. 

Erbakan Hoca hayatta olsaydı eğer, 251 şehidimizin hatırası canlı kalsın diye, FETÖ'ye duyulan öfkenin soğumasına izin vermezdi. 

Erbakan Hoca hayatta olsaydı eğer, 15 Temmuz gecesi inançlı insanların kanını içen vampirlere sahip çıkmazdı... ya da sahip çıkanlarla kol kola girmezdi...

Erbakan Hoca hayatta olsaydı eğer, Kemal Kılıçdaroğlu'nun zihin hapishanesindeki yalanlara ortak olmazdı... 

Erbakan Hoca hayatta olsaydı eğer, "Kontrollü darbe" saçmalığı ile, FETÖ'yü aklamaya çalışanlarla bir olup, AK Parti'yi ya da Tayyip Erdoğan'ı yıkmaya çalışmazdı... 

Erbakan Hoca hayatta olsaydı eğer, FETÖ ağzıyla konuşan Cihangir İslâm'a sahip çıkmazdı... O'nu bir dakika olsun başında olduğu partide tutmazdı. 

Erbakan Hoca hayatta olsaydı eğer, Saadet Partisi'ni büyük bir vebalin altına sokan Temel Karamollaoğlu ve onunla birlik olan herkesi...  bir güzel falakaya yatırır mıydı bilmiyorum. Ama, hepsini siyasi çöplüğe atacağından adım kadar eminim. 

Temel Bey  bunu biliyor olmasına rağmen, Erbakan Hoca'nın mirasına ihanet etmeye devam ediyor. Yetmezmiş gibi, daha yolun başında olan Fatih Erbakan'a gözdağı veriyor... korkutmaya çalışıyor:

"(...) falakaya yatırırdı falan!"

Fatih Erbakan'ın yaptığı bu ihanete dur demekten başka bir şey değil. Erbakan Hoca hayatta olsaydı, oğlunu falakaya yatırmazdı. Onu alnından öperdi, hainlere engel olduğu için!

Temel Bey, Erbakan Hoca'yı tanımamış demek ki!
Hem de hiç!

NOT: Yazdıklarımı YOUTUBE kanalımdan da dinleyebilirsiniz. ABONE olmayı unutmadan tabii...