BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45
MAGAZİN

Engin Günaydın : Komik olmak çok isterdim!

Ünlü komedyen Engin Günaydın, Gülse Birsel'in ilk filmindeki rolü ve kendisi ile ilgili merak edilenleri, Murat Güloğlu'nun sunumuyla 'Kanal D ile Günaydın Türkiye' ye özel bir roportajla anlattı!

'Kanal D ile Günaydın Türkiye' ünlü oyuncu Engin Günaydın ile çok özel bir söyleşi gerçekleştirdi. Özel hayatı ve mesleği ile ilgili açıklamalar yapan ünlü oyuncu bugüne kadar neden evlenmediği sorusunda “büyük bir ailem olmasaydı, bir aileye ihtiyaç duyabilirdim. Ben yeni bir aile kurmak yerine, kendi ailem ile devam etmek istedim. Bundan dolayı tüm yatırımlarımı ailem için harcadım, sonuç ise mükemmel, yeni bir aileye ihtiyacım yok, mevcut ailemiz çok geniş ” dedi.

Özellikle komedi içerikli projelerde yer alan Günaydın, özel hayatında da komik olup olmadığı ile ilgili “komik olmak çok isterdim, heveslendiğim ve özendiğim bir şeyde bu, çünkü espiri çok farklıdır, bazen insanı rezilde eder, ondan dolayı rezil olmak istemem” dedi.

Engin Günaydın Kimdir?

29 Ocak 1972'de Tokat'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Konservatuar bölümüne girdi. 1992 senesinde, okulun 2. yılında Mimar Sinan Üniversitesi konservatuar bölümüne geçiş yaparak İstanbul'a geldi.

1997 yılında, "Otogargara" da küçük bir rol aldı. Otogargara'nın setinde komiklik yaparken aldığı teklifle "Bir Demet Tiyatro" dizisinde rol alma şansı yakaladı. Uzunca bir süre, Zabıta İrfan karakterini canlandırdı. Daha sonra Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayın'ın baş rolönünü oynadığı Aşkım Aşkım adlı dizi de aşçı rolünde oynadı.

2001'de Zeki Demirkubuz'un yönettiği "Yazgı" filminde Necati rolündeydi. 2003 yılında "Hadi Uç Bakalım" ve "Alacakaranlık" dizilerinde oynadı.

2004 yılında Okan Bayülgen'in şov programı olan Zaga ekibine girdi. Zaga'da kısa skeçlerle seyirci karşısına çıktı. Aynı sene "Size Baba Diyebilir miyim?" adlı dizide rol almasının yanı sıra, "Yazı Tura" filminde Sencer karakterini canlandırıyordu.

2005 senesinde, Gülse Birsel'in teklifiyle asıl çıkışını yapacağı "Avrupa Yakası" dizisi ekibine katıldı. "Galip Derviş"adlı komedi-polisiye dizisinde Galip Derviş aldı obsesif bir polisi canlandırmıştır. Son olarak 'Aile Arası' filmininde rol aldı.

Sitene Ekle
Etiketler