BIST 9.715
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.429,75
HABER /  GÜNCEL

Engin Alan'dan Tayyar sorusuna sert tepki

MHP'li Engin Alan, kendisine tepki gösteren AK Partili Şamil Tayyar'la ilgili bir soruya ilginç bir cevap verdi.

Abone ol

MHP Milletvekili Engin Alan, grup toplantısı çıkışında, kendisine tepki gösteren AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'la ilgili bir soruya, "Bırakın bu işleri arkadaşlar." diyerek cevap vermeden tepki gösterdi. 

Milletvekili Alan, cezaevinden tahliye edildikten sonra bugün ilk kez partisinin grup toplantısına katıldı. Toplantının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Alan, "Hiç heyecanlı değilim. Ne heyecan var ne bir şey var. Geldik, görevimize başlayacağız. Allah nasip ederse görevimizi yapıp işimizi bitireceğiz." dedi.

"BIRAKIN BU İŞLERİ ARKADAŞLAR"

Milletvekili Tayyar’ın kendisiyle ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Bırakın bu işleri arkadaşlar." şeklinde tepki gösterdi.

MHP’li Alan’ın, bugün saat 15.00’te Meclis Genel Kurulu’nda yemin etmesi bekleniyor.

ŞAMİL TAYYAR NE DEMİŞTİ

AKP Milletvekili Şamil Tayyar, Balyoz Davası'ndaki tahliyelere tepki göstererek, Anayasa Mahkemesi'ni eleştirmişti.Tahliye olanların açıklamalarını da eleştiren Tayyar, bazı açıklamaların intikam duygusuyla yapıldığını söylemiş ardından Engin Alan'ın hakaret ederek Balyoz Davası'nı savunanlara küfür ettiğini iddia etmişti. Tayyar, Alan özür dilemesse "namussuz" ifadesini tırnak içerisinde kendisine iade edeceğini söylemişti.