BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

En tehlikeli düşman bize benzeyip de bizden olmayandır

Asl olan devlettir. Ve devlet binlerce yıllık tecrübesiyle her zaman 18 yaşındadır. Devlet hiç bir zaman aciz değil, tam aksine her zaman genç, diri ve kudretlidir.

Asl olan devlettir. Ve devlet binlerce yıllık tecrübesiyle her zaman 18 yaşındadır. Devlet hiç bir zaman aciz değil, tam aksine her zaman genç, diri ve kudretlidir.

Bu devlete ve millete ihanetin bedelini oralara kaçarak ödemeyeceklerini sananlar, gün gelecek bir sabah uyandıklarında, artık vatanları olmayan bu topraklarda, yargının önünde gözlerini açacak. Buna hiç şüphe yok.

Sadece FETÖ'nün mü uyuyan hücreleri var? Gün geldiğinde devletin yurt dışında ki uyuyan hücreleri uyandırılır, Mossad ve CİA vari operasyonlar başlatıldığında ki çok yakındır, kaçacak hiç bir yerleri kalmayacak.

Devlete ve millete operasyon çekenler, bir gün operasyon yeriz korkusuyla kendilerine yakışanı yapıp ülke dışına kaçtılar.

PKK, DAEŞ gibi terörist örgütleriyle aynı listeye girmeyi başaran Paralel İhanet Çetesi FETÖ, yaptıklarıyla ülkenin bir numaralı düşmanı haline geldi.

Uzmanlık alanları komisyonculuk, sahtekarlık, haraç ve kumpas üzerine kurulmuş olan ve konularında çok başarılı da olmuş bu kartel, Hollywood filmlerini aratmayacak sıcaklıkta olaylara imza attı.

Şöyleki;

Türkiye'nin en bilindik ve halen en iyi kuyumcu markası olan firma, 2000'li yılların başından itibaren ABD'ye sokmak istediği tonlarca altını, FETÖ aracılığıyla Türkiye'den İsrail'e, İsrail üzerinden de ABD'ye girişini sağlıyordu. Her defasında ülkeye (ABD) soktuğu tonlarca altına karşın bu firmanın ABD’ye vermesi gereken vergi 20 milyon dolar. Ama ne hikmetse, İsrail'den gelen tonlarca altın bir şekilde ABD ülke sınırları içine sorunsuz ve gümrüksüz girmekteydi. Bunun karşılığında her üç ayda bir Pensilvanya'ya 500'er bin dolar olmak üzere senede 2 milyon dolar komisyon yine bu kuyumcunun New York sorumlusu tarafından Pensilvanya’ya gidilerek teslim ediliyordu.

Burdan çıkan en önemli sonuç;

Onlarca ton altın sorunsuz bir şekilde Amerika gibi kanunun ve kuralların çok sıkı ve denetime tabii tutulduğu bir ülkeye rahatça ve vergisizce sokulabilmesi, FETÖ’nün uzun yıllardır hem İsrail hem de ABD’li yetkililerle olan derin ilişkilerini gözler önüne seriyor.

Devletin düşmanı,

En çok arananlar listesine giren FETÖ terör örgütünün bir numaralı ismi olan Fetullah Gülen, 1999 yılından beri ABD'de yaşıyor. Yurt dışına kaçanlar arasında; Emre Uslu, Tuncay Opçin, Zekeriya Öz, Muammer Akkaş, Hakan Şükür, Ekrem Dumanlı, Bülent Keneş, Abdullah Abdulkadiroğlu ve darbe girişiminden tam bir ay önce "ben profesör olacağıma bir albay olsaymışım mesela, bu sürece daha fazla katkım olurdu" diyen Prof.Doktor Osman Özsoy ve bir çoğu Amerika ve Avrupa kıtalarına kendi tabirleriyle "hicret ettiler."

Milli ve çok başarılı bulduğum, ülkemizin dünyadaki gururu Anadolu Haber Ajansının, New Jersey'de bir alışveriş merkezinde görüntülediği terörist Ekrem Dumanlı, şimdilerde San Francisco'ya kaçıp yerleşen ve yatırımcı firmalar aracılığı ile kendine iş arayan şükürsüz Hakan Şükür, ateist olduğunu her platformda cesurca açıklayan terör sevici Can Dündar, ülke dışına kaçarak adeta suçlarını kabullenmiş oldular.

Dünyanın her noktası FETÖ'ye dar edilecek. Hiç bir coğrafyada güvenli olmayacaklar.

ABD ve Avrupa kıtalarına kaçarak kendilerine dokunulmayıp güvende olduklarını sanan bu çete, yanıldıklarını çok yakında anlayıp görecek.

Hiç şüphe duymasınlar ki, işledikleri cinayetleri ve tüm kumpasların hesabını, bu devlet bu milletin önünde soracak. Misli ile hepsi cezasını çekecek.

Tarih hainleri her zaman yazmıştır.

FETÖ'den aldığı milyonlar ve devlete karşı düşmanlığın verdiği motivasyonla, 15 Temmuz işgal girişimine yol göstermiş Cumhuriyet Gazetesini, FETÖ'nün hizmetinde operasyonel bir araç haline getirmiş Can Dündar, "Son kaleye saldırıyorlar" diye tweet attı.

Şimdilerde Almanya'da olan Can Dündar için yakalama emri çıkarıldı. FETÖ, PKK, DHKPC ve bilimum her türlü teröre destek veren, terör adına devlete ve millete karşı manşetler atıp operasyon çeken, terörist zihinlerin yuvalandığı Cumhuriyet Gazetesine emniyet güçlerimiz bugün operasyon yaptı.