BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.418,53
GÜNCEL

En romantik kadınlar günü mesajı Putin'den

Putin, 19 ve 20. yüzyıl Rus edebiyatının önemli isimlerinden sembolist şair Konstantin Balmont'un bir şiirinden de alıntı yaptı.

Televizyonlarda yayınlanan 8 Mart mesajında, kadınların aileleri, çocukları ve torunları için gösterdiği özenin ‘tatil nedir bilmediğini’ belirten Rusya Devlet Başkanı Putin, Kadınlar Günü'nü şu ifadelerle kutladı:

“Bu tatil gününde bile kadınlar her şeye rağmen işleri peşinde koşuyor, her şeyi zamanında yapabiliyorlar. Bunların hepsini nasıl yapabildiğinizi sıklıkla düşünüyoruz."

Konstantın Balmont'un dizilerini okudu"Fakat en önemlisi, sizi seviyor ve size değer veriyoruz.” diye devam eden Putin, Konstantin Balmont’un şu dizelerini okuyarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kadın açılan gözlerimizin mutluluğudur""Kadın, doğduğumuzda bizimledir / Kadın, son nefesimizde bizimledir / Kadın, savaştığımızda bayrağımız olur / Kadın, açılan gözlerimizin mutluluğudur.

"Kadınların daha sık gülmeleri için her şeyi yapacağız"Kadında aradığımız her şeyi buluruz: Hem ilham hem de teselli. Bu dünyayı güzelliğiniz, yaşam enerjinizle dolduruyorsunuz. Sevdiğimiz kadınların, ilgiyle çevrelenmeleri ve daha sık gülmeleri için her şeyi yapacağız."

Sitene Ekle
Etiketler