BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,82
ALTIN 2.477,33
HABER /  MEDYA

Emre Uslu'dan skandal 'vatan satılabilir' tweeti

Emre Uslu rezilliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan FETÖ firarisi Emrullah Uslu, “Vatanı satmanın” İslam’a göre günah olmadığını savundu.

Abone ol

Zarrab davasını yerinden takip eden ve mahkeme çıkışlarında sosyal medyadan "Türkiye aleyhinde karalama kampanyası" yürüten Emre Uslu'dan yeni rezil tweetler gelmeye devam ediyor.

SKANDAL TWEETLER: Skandal ifadeleri sosyal medya hesabından paylaşan Uslu, “Vatanınızı satın diye söylemiyorum ama Mahşerde ‘kulum niye ya vatanını sattın?’ diye soru yok. Çünkü sorular Kuran'dan çıkacak ve KURAN'DA ‘VATAN SATMAK’ diye 1 kavram yok. Küfür etmenin günah olduğu doğru ama Allah'a inanıyorsanız dediğini yapın hoşunuza gitmese de” diye yazdı.

Uslu daha sonra da “İmanın ŞARTLARI BELLİ KIZIM. 1-Allah'a iman 2- Meleklere iman 3- Kitaplara iman 4- Peygamberlere iman 5- Ahiret hayatına iman 6- Kaderin, hayrın ve şerrin Allah'tan geldiğine iman Hangisine giriyor Vatan sevgisi bunlardan?” ifadelerini paylaştı.

USLU HAKKINDA YAKALAMA KARARI VAR: Uslu'nun adı, dönemin İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili İrfan Fidan tarafından hazırlanan 10 bin 529 sayfalık "Selam Tevhid" soruşturması iddianamesinde, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile birlikte firari sanıklar arasında geçiyor. Hakkında başka davalardan da yakalama kararı bulunan Uslu, mayıs ayında AA tarafından Virginia’daki evinin bulunduğu sokakta görüntülenmiş ve AA muhabirini "polis çağırmakla" tehdit etmişti.

Firari FETÖ'cüler ABD'deki Hakan Atilla davasında coştuFirari FETÖ'cüler ABD'deki Hakan Atilla davasında coştuFirari FETÖ'cüler ABD'deki Hakan Atilla davasında coştuFirari FETÖ'cüler ABD'deki Hakan Atilla davasında coştuHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN