BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.439,53
HABER /  SPOR

Emre Fenere mi geliyor?

Fenerbahçe, Türkiye'ye dönmesi söz konusu olan Emre'yle taraftarlarını coşturmayı planlıyor.

Abone ol

Orta alanda bir maestroya ihtiyacı olan Fenerbahçe, Türkiye'ye dönmesi söz konusu olan Emre Belözoğlu'nu sezon sonunda kadrosuna katarak, taraftarlarını coşturmayı planlıyor. Fenerbahçeli yöneticilerin de Türk yıldız ile görüşerek, "Eğer dönmek istersen bize gel. Mutlu olursun" dedikleri öğrenildi
Emre artık yol ayrımında

İngiltere Futbol Federasyonu tarafından ırkçılıkla suçlanan Emre Belözoğlu'nun "Ceza almam halinde Ada'dan ayrılırım. Gerekirse Türkiye'ye bile dönebilirim" açıklaması, Türk futbolunun iki devini harekete geçirdi. Newcastle United formasını giyen milli futbolcumuz Emre'yi önce Galatasaraylı yöneticiler arayarak "Senin suçsuz olduğunu biliyoruz. Sen bizim evladımızsın. Eğer Türkiye'ye dönmek istersen sana kapımız açık. Gelirsen yine el üstünde tutulursun" demişlerdi.

Türkiye'ye sıcak bakıyor

Galatasaray'ın Emre ile temasa geçtiğini öğrenen sarı-lacivertli yöneticilerin de Emre ile görüşerek, ünlü futbolcuya moral verdikleri ve "Eğer Türkiye'ye dönmek istersen, seni kadromuzda görmek isteriz. Fenerbahçe'de çok mutlu olursun" dedikleri belirtildi. Irkçılıkla suçlanan ve 29 Ocak'a kadar savunmasını verecek olan Emre'nin ise iki kulüpten gelen teklifleri geri çevirmediği ve "Savunmamı verdikten sonra çıkacak olan kararı bekleyeceğim" dediği öğrenildi.

PasFotomaç